Eshgro Cloud Service Provider

Mystery visit

Versterk de (fysieke) veiligheid van jouw organisatie en onthul verborgen kwetsbaarheden.

De voordelen van een Mystery visit

Hoe wordt het uitgevoerd?

Onze aanpak voor de Mystery visit is gericht op het ontdekken van zwakke punten in jullie (fysieke) IT-beveiliging op een realistische en respectvolle manier. Elke stap in het proces is ontworpen om jullie organisatie te versterken tegen mogelijke dreigingen, terwijl we nauw samenwerken om jullie specifieke behoeften en uitdagingen aan te pakken.

Eshgro - Start je aanvraag

Start jouw aanvraag voor de Mystery visit door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Wij nemen vrijblijvend contact op om de details en de planning van de Mystery visit te bespreken. Tijdens dit gesprek kunnen we eventuele vragen beantwoorden en de aanpak afstemmen op jullie specifieke situatie. Bij akkoord kunnen we direct aan de slag met de voorbereidingen.

Eshgro - voorbereiding

In overleg zullen we de verschillende opties bespreken en het script met jou afstemmen, hierin worden ook bepaalde gedragscodes in acht genomen. Uiteraard zullen wij de Mystery visit op een vooraf afgesproken moment laten plaatsvinden. Wij begrijpen het belang van vertrouwelijkheid. Jullie bedrijfsgegevens en informatie blijven veilig en worden met de grootste zorg behandeld.
De basis uitvoering van de Mystery visit is gebaseerd op een enkele locatie en zal anderhalve dag in beslag nemen. Maatwerk is hierin uiteraard mogelijk.

Eshgro - Resultaten

Na uitvoering van de Mystery visit, biedt Eshgro ondersteuning en een uitgebreide rapportage met aanbevelingen om de IT-beveiliging van jouw organisatie te verbeteren.

Veelgestelde vragen over Mystery visits

Wat is een cybersecurity Mystery visit?

Een Mystery visit is een unieke, realistische simulatie waarbij ervaren IT-professionals de rol van Mystery guests spelen om potentiële kwetsbaarheden in jullie (fysieke) IT-beveiliging te identificeren. Het doel is om te testen hoe alert medewerkers zijn op mogelijke dreigingen en om de algemene beveiligingshouding van de organisatie te evalueren.

Na de Mystery visit ontvang je een gedetailleerde rapportage met onze bevindingen, inclusief aanbevelingen om jullie beveiligingsstrategie te verbeteren. We bespreken de resultaten persoonlijk met jou en adviseren over mogelijke vervolgstappen, zoals trainingen of aanpassingen in jullie beveiligingsbeleid.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud