Eshgro Cloud Service Provider

Netwerk audit

Grondig inzicht in jouw netwerkinfrastructuur

De voordelen van Eshgro’s Netwerk audit

Hoe wordt het uitgevoerd?

Bij Eshgro begrijpen we hoe cruciaal een veilig en efficiënt netwerk is voor jouw bedrijfsvoering. Onze Netwerk audit is zorgvuldig ontworpen om jouw netwerkinfrastructuur te analyseren en verbeteringen te achterhalen.

Eshgro - Start je aanvraag

Begin met je aanvraag voor de Netwerk audit door het invullen van het onderstaande formulier.

Eshgro - bespreken

We nemen vrijblijvend contact op om jullie specifieke behoeften te bespreken en beantwoorden al jullie vragen. Na akkoord kunnen we van start met de voorbereidingen.

Eshgro - voorbereiding

Onze specialisten voeren de Netwerk audit bij jou op locatie uit, waarbij zowel de WiFi performance als de het netwerk inclusief de gebruikte hardware in kaart worden gebracht.

Eshgro - Resultaten

Zodra alle werkzaamheden on-site zijn uitgevoerd zal de netwerkspecialist direct aan het werk gaan met de rapportage, waarna we dit met jullie zullen bespreken en onze bevindingen zullen terugkoppelen.

Optioneel kan er gekozen worden voor het vervolgtraject waar Eshgro aan de hand van de bevindingen die er gedaan zijn, advies kan geven rondom het verbeteren van het netwerk. Dit zou zowel de hardwarecomponenten als het beheer kunnen omvatten.

Veelgestelde vragen over de Netwerk audit

Wat is een Netwerk audit?

Een Netwerk Audit is een grondige evaluatie van een organisatie’s netwerkinfrastructuur. Het identificeert de sterke punten, zwakke punten, en risico’s binnen het netwerk. Dit omvat de evaluatie van zowel hardware als software, veiligheidsprotocollen, en netwerkprestaties.

De frequentie van Netwerk Audits kan variëren afhankelijk van de grootte van de organisatie, de complexiteit van het netwerk en de veranderende veiligheidsbedreigingen. Het wordt meestal aanbevolen om jaarlijks een audit uit te voeren, of vaker als er aanzienlijke wijzigingen in het netwerk plaatsvinden.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud