Eshgro Cloud Service Provider

Security advanced

Til je bedrijfsbeveiliging naar een hoger niveau

De voordelen van Security advanced

Hoe wordt het geïmplementeerd?

Navigeer moeiteloos door het proces van het verhogen van je beveiligingsniveau met onze stapsgewijze implementatie van Security advanced. Van aanvraag tot volledige implementatie, ons toegewijde team zorgt voor een soepele transitie naar een robuustere beveiligingsomgeving.

Eshgro - Start je aanvraag

Begin met je aanvraag voor Security advanced door het invullen van het onderstaande formulier.

Eshgro - bespreken

Wij nemen vrijblijvend contact met je op om de details van de implementatie te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Bij akkoord starten we met de voorbereidingen.

Eshgro - voorbereiding

Onze Security specialist zal ongeveer 10 uur besteden aan de implementatie en inrichting van de Security advanced oplossing in je omgeving. Om over te kunnen stappen naar Security Advanced is het noodzakelijk om een Microsoft E3 + E5 security licentie te hebben. Deze licentie kan worden uitgerold zonder dat jouw organisatie hier last/downtime van ervaart.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie blijft Eshgro beschikbaar voor ondersteuning bij vragen of voor verdere optimalisatie van je beveiligingsniveau.

Veelgestelde vragen over Security advanced

Wat is het Security advanced pakket precies?

Met het Security standard+ level zijn je gebruikers goed beschermd tegen kwaadaardige dreigingen van buitenaf. Voor organisaties die hier een stap verder in willen gaan biedt Eshgro het Security advanced pakket aan. Deze oplossing biedt extra bescherming voor je gebruikersidentiteit.

Security advanced is het meest complete beveiligingspakket voor jouw Microsoft omgeving.

De voornaamste voordelen van het overstappen naar Security advanced zijn onder andere:

  • Geavanceerde bescherming van gebruikersidentiteiten en data, ongeacht de locatie of het gebruikte apparaat.
  • Verbeterd beheer van gebruikerstoegang en beheerdersrechten, waardoor alleen de juiste personen toegang krijgen tot gevoelige data en dit enkel voor de benodigde duur.
  • Uitgebreide monitoring en controle van cloudapplicaties, wat helpt om shadow-IT te verminderen en de algemene cloudveiligheid te verbeteren.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud