Eshgro Cloud Service Provider

Security standard+

Upgrade de standaard security van Smarter 365

De voordelen van Security standard+

Hoe wordt het geïmplementeerd?

Navigeer moeiteloos door het proces van het verhogen van je beveiligingsniveau met onze stapsgewijze implementatie van Security advanced. Van aanvraag tot volledige implementatie, ons toegewijde team zorgt voor een soepele transitie naar een robuustere beveiligingsomgeving.

Eshgro - Start je aanvraag

Begin met je aanvraag voor Security standard+ door het invullen van het onderstaande formulier.

Eshgro - bespreken

Wij nemen vrijblijvend contact met je op om de details van de implementatie te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Bij akkoord starten we met de voorbereidingen.

Eshgro - voorbereiding

Onze Security specialist voert de implementatie van Security standard+ uit, waarbij we rekening houden met jouw unieke bedrijfsbehoeften. Dit proces duurt ongeveer 6 uur.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie blijft Eshgro beschikbaar voor ondersteuning bij vragen of voor verdere optimalisatie van je beveiligingsniveau.

Veelgestelde vragen over Security standard+

Wat is Security standard+?

Security standard+ is een upgrade op de standaard beveiligingsoplossing. Deze upgrade voorziet jouw organisatie van geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen. Het omvat realtime antivirusbescherming, risicobeoordeling, incidentbeheer en dataclassificatie. Deze dienst verhoogt het beveiligingsniveau van het standard security pakket door niet alleen potentiële bedreigingen te detecteren en te voorkomen, maar ook door data overal extra veilig te houden.

De voornaamste voordelen van het upgraden naar Security standard+ omvat onder andere:

  • Geavanceerde realtime antivirusbescherming: Security standard+ biedt state-of-the-art antivirusbescherming die continu werkt om uw systemen te beschermen tegen de nieuwste en meest geavanceerde cyberdreigingen. Dit zorgt voor een extra laag beveiliging tegen malware, ransomware en andere kwaadaardige aanvallen.
  • Verbeterde detectie en respons op bedreigingen: Met deze service worden bedreigingen niet alleen realtime gedetecteerd, maar is er ook een snelle respons mogelijk om mogelijke schade te beperken. Dit omvat automatische onderzoeken naar risico’s en efficiënt incidentbeheer.
  • Dataclassificatie en -beveiliging: Een cruciaal onderdeel van Security standard+ is de mogelijkheid om data te classificeren en beveiligen. Dit helpt jouw organisatie bij het identificeren van gevoelige informatie en het toepassen van geschikte beveiligingsmaatregelen, ongeacht waar de data zich bevindt.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud