Financial Workspace met Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle
Select - Click - Go
Werken in de cloud met Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle biedt de mogelijkheid om grenzeloos te ondernemen voor bedrijven van ieder formaat. Stel je eigen cloud samen en ga direct aan de slag.
Direct mijn cloud samenstellen

Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle

Werk in de cloud met Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle in jouw online werkplek en zoals jij het wilt. Ontdek met Eshgro hoe je cloud inzet om lekker aan de slag te gaan in jouw Financial Workspace.

6 redenen waarom je moet kiezen voor Eshgro

Eshgro is ontstaan vanuit de gedachte dat het werken in de cloud met Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle eenvoudig moet zijn voor zowel de IT afdeling als iedere medewerker. Alle applicaties, snel en eenvoudig, veilig in de cloud. Gewoon Select – Click – Go Eshgro.

Go Work - Go Eshgro

Ontdek Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle als jouw Financial Workspace

Je bedrijf laten groeien met behulp van cloudoplossingen. Dat is wat we belangrijk vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie over Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle in jouw Financial Workspace of bekijk onze andere applicaties voor een goede online werkplek op jouw manier.

Contact opnemenMeer over Eshgro

Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle Financial Workspace

Exact Globe Next and Exact Synergy Enterprise Bundle Financial Workspace

Financial Workspace applicaties

Het portfolio van Eshgro biedt een uitgebreid aanbod werkplek applicaties en bevat namelijk ruim 700 verschillende business applicaties. Met het inregelen van al je applicaties en documenten in de cloud, verhoog je de productiviteit van jouw medewerkers. Zij kunnen namelijk altijd en overal inloggen.

Met Financial Workspace zorg je voor een geïntegreerde werkplek waarin je al jouw vertrouwde applicaties toevoegt. Zo gebruik jij cloud op jouw manier.