Gratis 1e lijns zorg thuiswerkomgeving binnen 15 minuten

Eerste lijns zorgmedewerkers zijn van groot belang in Nederland. In deze roerige tijden zelfs meer dan ooit. Nu de regering verregaande maatregelen heeft afgekondigd om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, is het van cruciaal belang dat zorgmedewerkers optimaal hun werk kunnen blijven doen. Huisartsen, verloskundigen, kraamzorg, apotheken en ook de geestelijke gezondheidszorgers moeten hun patiënten kunnen helpen, zowel op locatie als op afstand. Daarom zet Eshgro haar gepatenteerde oplossingen nu gratis in om hen een thuiswerkomgeving aan te bieden die binnen 15 minuten geactiveerd kan worden.

Gratis thuiswerkplek

Met de gratis thuiswerkplek van Eshgro kunnen jij en je zorg-collega’s direct aan de slag. Je werkt dan vanuit de Microsoft 365 Modern Workplace met het Smarter 365 platform van Eshgro. Terwijl je koffie drinkt, wordt alles op afstand voor je geïnstalleerd. Daar heb je als zorginstelling geen IT-kennis voor nodig.

Of je nu een online consult wilt geven of vergaderen, chatten of samenwerken in documenten – het is allemaal mogelijk. Bovendien heb je de zekerheid dat je veilig werkt. Op een makkelijke en efficiënte manier, alleen of samen met collega’s. Zonder gedoe.

Waarom gratis?

Eshgro vindt het belangrijk dat zorg-organisaties ook de komende weken goed voorbereid zijn op de huidige, uitzonderlijke situatie. “Het is belangrijk dat de continuïteit van zorginstellingen zo goed mogelijk gewaarborgd blijft”, zegt Anton Loeffen, directeur van Eshgro. “Deze thuiswerkomgeving is een tijdelijke oplossing. Na een maand kiezen zorg-organisaties zelf of ze verder willen met onze oplossing of dat ze terug willen naar de oude situatie. Ook dat wordt eenvoudig geregeld, zonder gedoe.”

Meer informatie over het gratis gebruik en wat er is inbegrepen, vind je hieronder.

Wil jij ook snel en eenvoudig thuis kunnen werken? Bel dan Max (06 1003 8598), Ken (06 1259 5617) of Anton (06 2000 6053), of mail naar thuiswerken@eshgro.nl. Dan word je vandaag nog geholpen. 

Op naar slim en veilig thuiswerken!

Anton Loeffen
Founder & CEO Eshgro en Smarter 365-platform