Microsoft Discover sessie

Workshop

Meld je aan voor onze Microsoft Discover sessie

Eshgro organiseert Discover kennissessies, waarin we je meenemen in de wereld van Microsoft. Je maakt kennis met de Modern Workplace en gaat zelf aan de slag met de allerlaatste Microsoft-technologieën.

Wat ga je leren?

Onze wereld digitaliseert in hoog tempo. Het succes van jouw bedrijf wordt bepaald door de mate waarin je kunt inspringen op deze veranderingen en vragen vanuit de markt. Je concurrenten voorblijven vraagt om flexibiliteit en snelheid. Tijdens de Discover sessie laten wij je zien hoe je met de allerlaatste Microsoft-technologieën jouw organisatie slimmer en effectiever kunt laten werken, zodat je meer kunt doen in minder tijd.

Microsoft 365 applicaties, zoals Office, SharePoint en Teams, komen aan bod. Er zijn geen uitgebreide demonstraties. In plaats daarvan ga je samen met de andere deelnemers zelf aan de slag op je eigen device, om zo te ervaren hoe technologie leidt tot betere samenwerking en verhoogde productiviteit. Je kunt direct ervaringen uitwisselen, waardoor wederzijds inzicht ontstaat in de uitdagingen en behoeftes waar je met jouw organisatie op kunt inspelen.

Aanmelden voor een Discover sessie

De Microsoft Discover sessies op locatie bij Eshgro zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Bij voldoende belangstelling en tegen betaling is het ook mogelijk om een Discover sessie op locatie te organiseren. Een datum voor de sessie wordt in overleg afgestemd. Wil je graag deelnemen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Aanmelden Microsoft Discover sessie

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.