Microsoft Dynamics

Combineer de toonaangevende software van Microsoft Dynamics met de veiligheid en flexibiliteit van een private cloud

Microsoft Dynamics 365 in de cloud

Maakt jouw organisatie gebruik van Microsoft Dynamics 365? Dan heb je met onze cloud diensten de ideale combinatie te pakken. Microsoft Dynamics 365 biedt een complete oplossing om je organisatie te managen. Aangestuurd door de juiste mensen is MS Dynamics een geweldige tool als je wilt groeien met je bedrijf.

Om alles uit Microsoft Dynamics te halen is het een interessante optie om jouw Microsoft Dynamics 365 in de cloud te plaatsen. Wij bieden hiervoor diverse oplossingen middels zowel private als public cloudomgevingen. Ook is er een mogelijkheid om deze technieken te combineren en zo tot een hybride oplossing te komen.

Neem contact op

Microsoft Dynamics 365 in de cloud is:

  • Jouw Microsoft Dynamics 365 in een veilige cloud omgeving
  • Geschikt voor elke versie en alle aanvullende software
  • ISAE 3402 type I & II gecertificeerd
  • Een Private Cloud op maat voor jouw onderneming
  • Ideaal in combinatie met je andere applicaties

De kracht van Microsoft Dynamics 365 en Eshgro

Hoewel Microsoft met MS Dynamics 365 een mooi en compleet pakket aanbiedt is het vaak niet de enige software applicatie die een bedrijf in gebruik heeft. Sommige organisaties gebruiken binnen Microsoft Dynamics 365 alle functionaliteiten en hebben om die reden verder niet veel meer nodig. Wij zien echter vaak dat bedrijven voor bepaalde onderdelen, zoals boekhouding of marketing, leunen op een andere applicatie.

Geen organisatie is hetzelfde en jij zal waarschijnlijk ook je eigen voorkeuren hebben opgebouwd tijdens de ontwikkeling van je bedrijf. Via ons heb je een eigen cloud oplossing waar Microsoft Dynamics 365 perfect op draait. Tevens is deze cloud geschikt om daarnaast ook je andere applicaties te hosten en alles naadloos aan te sluiten indien gewenst. Zo heb je één complete cloud oplossing, volledig ingericht op de wensen van jouw organisatie.

Vraag vrijblijvend advies aan