Microsoft en Eshgro voor non-profitorganisaties

Bedankt voor je interesse!

Non-profitorganisaties spelen een cruciale rol bij het aanpakken van ’s werelds grootste uitdagingen. Microsoft en Eshgro zijn trots op jullie inzet voor een betere wereld en ondersteunen dit door alles uit jullie IT-omgeving te halen. Ontdek hoe onze oplossingen kunnen bijdragen in het behalen van jullie doelstellingen.

Microsoft’s voordelen voor non-profitorganisaties

In 2017 lanceerde Microsoft Tech for Social Impact, een duurzaam social model waarbij alle winst wordt geherinvesteerd. Het TSI-team zet zich in om de allerbeste cloudtechnologie toegankelijk en betaalbaar te maken, zodat non-profitorganisaties nog meer impact kunnen maken.

Korting op licenties

Om non-profitorganisaties te ondersteunen in het behalen van hun doelstellingen heeft Microsoft een standaard kortingsmodel voor cloud- en on-premise producten. Zo biedt Microsoft gratis tot 10 Microsoft 365 Business Premium-licenties en zelfs tot 300 Business Basic-licenties aan. Ook wil Microsoft het gebruik van Power Apps, een low-code/no-code oplossing voor het bouwen van apps op maat stimuleren door tot 10 gratis licenties aan te bieden. Tot slot kun je tot 5 gratis licenties aanvragen voor Dynamics 365, een toepassing waarmee de betrokkenheid van je klanten, leads en prospects kan worden bijgehouden.

Microsoft Azure beurs

Naast alle gratis licenties wil Microsoft ook het gebruik van Azure stimuleren onder non-profitorganisaties. Azure is het cloud computing platform van Microsoft waarmee gebruikers apps kunnen bouwen, implementeren en beheren. Microsoft stelt voor iedere non-profitorganisatie een jaarlijks budget van $3.500,- beschikbaar om de Azure servers in het datacenter van Microsoft te laten draaien.

Trainingen en ondersteuning

De meeste non-profitorganisaties hebben 50 medewerkers of minder. Ook voor deze organisaties heeft Microsoft als doel ze toegang te geven tot de benodigde tools om technologie effectief te benutten en hun doelstellingen te behalen. Om ervoor dat deze organisaties alles uit hun tools halen heeft Microsoft het Digital Skills Center for Nonprofits opgezet.

Nóg sneller, eenvoudiger en veiliger aan het werk

Naast de vele kortingen en trainingen die Microsoft biedt is er het Smarter 365 platform van Eshgro. Smarter 365 helpt je met het automatiseren, beveiligen en beheren van jullie volledige IT-omgeving.

Smarter 365 kan door iedereen in je organisatie worden gebruikt voor bijvoorbeeld het aanmaken van nieuwe gebruikers, het beheren van al jullie (branche specifieke) applicaties of het geautomatiseerd uitrollen van updates. Daarnaast is Smarter 365 voorzien van een handig dashboard waarin al je IT-kosten overzichtelijk zijn gemaakt en geeft het aan of hier ruimte is om te besparen.

Hoe Smarter 365 nog meer uit je IT-omgeving haalt:

 

Geautomatiseerde workflows helpen je om processen te automatiseren, handmatige taken te verminderen en jullie efficiëntie te verhogen.

Analyses en rapportages geven inzicht in jullie Microsoft 365-gebruik en waar ruimte ligt om te besparen op licenties.

Toestemmingsanalyse en herstelfuncties helpen bij het identificeren en beperken van beveiligingsrisico’s en nalevingsproblemen, wat jullie algehele beveiligingspostuur versterkt.

Samenwerking en communicatie is nog effectiever met Microsoft Teams. Het krachtige platform, opgenomen in Microsoft 365, stelt je teams in staat real-time samen te werken, waar en wanneer ze maar willen.

Gegevensbeheer door middel van Microsoft SharePoint en OneDrive biedt je veilige en efficiënte manier om gegevens op te slaan, te delen en te beheren.

Op naar een effectieve moderne werkplek

Benieuwd hoe jouw non-profitorganisatie sneller, eenvoudiger en veiliger te werk gaat? We graag met je in gesprek om samen te kijken naar de oneindige mogelijkheden van Microsoft en Smarter 365. Maak geheel vrijblijvend een afspraak via het bijgevoegde formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.