22 november 2022
Nieuws

Directiewissel CEO Eshgro

Per 20 november start Robbert de Ruijter als CEO van Eshgro.

Eshgro is de ICT dienstverlener die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie.  Samen helpen wij organisaties in hun eigen tempo naar een toekomstbestendige en slimme cloud werkplek.

Sinds 2019 was Edwin de Ruijter CEO bij Eshgro en speelde hij een belangrijke rol in de groei van Eshgro de afgelopen jaren. Hij heeft een bijdrage geleverd aan de huidige organisatie en de daarbij behorende resultaten. Namens medewerkers, klanten en directie bedanken wij Edwin hiervoor.

Met vertrouwen de toekomst in

Edwin de Ruijter blikt terug: “Ik heb enorm genoten van mijn tijd bij Eshgro en vond het werk buitengewoon bevredigend en lonend. Ik ben ongelooflijk trots op de marktpositie die we hebben verworven en behouden in een zeer competitief landschap. Iets wat bijna onmogelijk zou zijn zonder met een getalenteerd team samen te werken.”

Hij vervolgt: “Dat gezegd hebbende, geloof ik dat het nu tijd is om door te gaan naar de volgende fase van mijn carrière, om nieuwe uitdagingen te blijven nastreven. Ik heb er alle vertrouwen in dat Eshgro waarde zal blijven leveren voor haar klanten, terwijl het momentum voor Smarter 365 blijft opbouwen.”

Edwin de Ruijter wordt opgevolgd door Robbert de Ruijter, wie voorheen Operationeel Directeur was bij AFAS Software. “Het gaat goed met Eshgro en dat willen we zo houden in een snel veranderende wereld. Er liggen grote kansen voor organisaties om écht de stap te zetten naar een veilige en moderne werkplek. Waardoor hun IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger is.”

Robbert de Ruijter – CEO

Over Eshgro

Eshgro is een toonaangevende cloud service provider die bedrijven, non-profits en overheden helpt met hun cloud transformatie. Het unieke Smarter 365 platform van Eshgro robotiseert de uitrol en het beheer van de moderne werkplek, traditionele applicaties in de cloud en de integratie van SaaS.

De resultaten liegen er niet om en spreken voor zich. Klanten verhogen hun rendement en besparen vaak tot 35% of meer. Bovendien werken ze veilig en worden ze op het hoogste niveau compliant. Inmiddels gebruiken honderden bedrijven met tienduizenden gebruikers de oplossingen van Eshgro.