27 januari 2019
Nieuws

Eshgro behaalt opnieuw HPE Gold Partner Status

Tijdens het Hewlett Packard Enterprise Channel New Year’s event op 22 januari werden de HPE Partner Status awards uitgereikt. Eshgro werd daarbij opnieuw benoemd tot Gold Partner in de categorie ‘Partner Ready Service Provider’. CCO Günter Vos was namens Eshgro aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

De partnerupdate vond dit jaar plaats in de ANNA-kerk in Amstelveen, waar in totaal 93 partners de status Platinum, Gold of Silver uitgereikt kregen in de categorieën ‘Hybrid IT’, ‘Partner Ready Service Provider’ en ‘Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company’. Eshgro is er trots op dat we opnieuw de Gold Partner status in de categorie ‘Partner Ready Service Provider’ hebben behaald.

Partnership met HPE

Hewlett Packard Enterprise is al sinds 2009 een van onze belangrijkste technische partners. Günter Vos: “De samenwerking met HPE is een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Hierdoor kunnen wij onze klanten één van de meest betrouwbare private cloud platformen ter wereld aanbieden. Een platform dat is gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring. Meer dan 100 klanten draaien hun bedrijfskritische applicaties al via onze innovatieve cloudoplossingen op het HPE platform. Daarnaast biedt het partnership met HPE onze klanten ook voordelen op het gebied van security en compliance.”