03 juli 2017
Nieuws

Eshgro benoemd tot Microsoft Authorized Education Partner

Eshgro is door Microsoft benoemd tot Authorized Education Partner (AEP). Met het AEP programma heeft Eshgro de certificering ontvangen om academisch geprijsde producten aan gekwalificeerde educatieve gebruikers aan te mogen bieden. Bovendien is het voor ons als CSP partner mogelijk om met deze AEP status CSP licenties te leveren aan onderwijsinstellingen. Door het ontvangen van deze certificering worden wij als vooraanstaand Microsoft partner onderschreven in het leveren van cloud diensten op het hoogste niveau. Slechts een select aantal partners in Nederland mogen zich ‘Authorized Education Partner’ noemen.

Het AEP programma geeft Eshgro het recht academische licenties en producten te kopen en te verkopen aan gekwalificeerde educatieve gebruike
rs (QEUs). Deze formele toekenning is voor distributeurs van groot belang, omdat zij enkel van partners die AEP gecertificeerd zijn orders accepteren voor Microsoft academische producten. Zo wordt voorkomen dat academische licenties op onjuiste wijze binnen het kanaal verkocht worden.

Voor het behalen van deze partner-status is onder andere een toets omtrent licentie- en marktkennis met goed gevolg afgelegd. Het AEP programma is ontwikkeld om enerzijds voor eindklanten en partners de tevredenheid te verhogen en anderzijds om de communicatie en service aan partners te verbeteren, waarbij betere opleidingsmogelijkheden worden aangeboden. Via het AEP programma wordt het kanaal op de hoogte te houden van actuele informatie over nieuwe producten en evenementen. Voor heen was dit het AER-programma.

 

Terug