Eshgro Cloud Service Provider

Eshgro genomineerd voor twee Dutch IT-channel Awards 2022!

22242_DIC_Awards_mediakits_03_Eshgro_2400x1256

Wij zijn ontzettend trots op onze nominatie als Cloud Service Provider (CSP) of the Year 2022 en op de nominatie voor Anton Loeffen, als CxO of the Year 2022 voor de Dutch IT-channel Awards 2022. Elk jaar organiseert Dutch IT-channel deze awards. Distributeurs, resellers, vendoren en andere personen uit de IT-branche komen in aanmerking voor een nominatie in één van de vierentwintig categorieën. De prestaties van de winnaars worden beloond in de vorm van een award, die uitgereikt worden op het prestigieuze Dutch IT-channel Awards gala. 

Eshgro als CSP of the Year 2022

Al jaren ondersteunen wij onze klanten met veel plezier in de digitale transformatie naar een slimme, moderne online werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Daarbij is het van groot belang dat IT makkelijk is en ’gewoon’ werkt. Ons platform Smarter 365 zorgt ervoor dat wij onze klanten daarvan kunnen voorzien.

Zie jij Eshgro ook als CSP of the Year 2022? Stem dan op Eshgro via deze link: https://dutchitawards.nl/stemmen/.

Anton Loeffen als CxO of the Year 2022

Onze CTO Anton Loeffen is niet voor niets genomineerd voor CxO of the Year 2022. Onder zijn begeleiding is Eshgro sterk geworden in de digitale transformatie en het inrichten van de moderne werkplek.

Anton: “De wereld om ons heen verandert steeds sneller. We willen dat onze klanten dankzij slimme IT-oplossingen in kunnen spelen op die veranderingen. Daarom wordt continu geïnvesteerd in ons Smarter 365 platform zodat klanten sneller, eenvoudiger en veiliger kunnen samenwerken. Deze nominatie is een mooie erkenning voor onze visie, voor ons Smarter 365 platform en bovenal voor de transformatie die we samen met onze klanten bereiken.”

Ben jij er ook van overtuigd dat Anton deze award verdient? Breng dan je stem uit via https://dutchitawards.nl/stemmen/.

Help jij ons naar de winst?

Genomineerd worden is leuk, maar winnen is natuurlijk leuker. ???? Wil jij ons hierbij helpen? Breng dan snel je stem uit via www.dutchitawards.nl/stemmen. Je bent daarbij niet verplicht om op alle categorieën te stemmen. Je kunt ook alleen stemmen op ‘Cloud Service Provider of the Year’ en ‘CxO of the Year’. Stemmen kan tot en met 17 februari 2023. De awards worden uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards gala op 16 maart 2023 in Studio 21 in Hilversum. 

Breng je stem uit

Ontdek het laatste van Eshgro

Ga naar de inhoud