28 juni 2019
Nieuws

Eshgro in actie tijdens de ICT Cup 2019

Op vrijdag 14 juni namen Jacky, Jennifer, Maikel, Rik en Thijs namens Eshgro deel aan de ICT Cup 2019. Tijdens deze sportdag, een initiatief van ICT Waarborg, streden toonaangevende bedrijven in de IT branche met elkaar om de felbegeerde Cup. Daarbij werd geld ingezameld voor de Stichting ALS Nederland. Teamcaptain Jacky schreef een korte sfeerimpressie, voorzien van actiefoto’s. 

“Tijdens de ICT Cup stonden voor team Eshgro de sporten lacrosse, minivoetbal, curling, volleybal en softbal op het programma. Niet de meest voorkomende sporten, aangezien de individuele expertises binnen het team op andere sportgebieden liggen. Een leuke uitdaging dus, waarbij we onder andere hebben gespeeld tegen G Data, Sennheiser, Dropbox, Ingram Micro en IT4Succes.”

“Naast het sportevenement zet ICT Waarborg zich in voor de inzameling van geld voor onderzoek naar ALS. Eshgro doneerde in totaal € 325,-. Dit bedrag werd ingezameld middels een snoeppot actie op kantoor en een donatie namens het bedrijf. In totaal is er tijdens de ICT Cup € 11.250,- opgehaald voor de Stichting ALS Nederland.”