29 januari 2019
Nieuws

Microsoft Discover sessie: Aan de slag met de Modern Workplace

Dit jaar staat bij Eshgro in het teken van de Modern Workplace. Tijdens Microsoft Discover sessies neemt onze Solution Consultant Thijs je mee in de wereld van Microsoft. Deelnemers gaan daarbij zelf aan de slag om te ervaren hoe Microsoft 365 applicaties je helpen om slimmer en effectiever (samen) te werken. De eerste sessies waren een groot succes en smaken naar meer!

Meld je nu aan voor een gratis Discover sessie

De Modern Workplace

Door digitalisering is de traditionele werkplek de afgelopen jaren enorm veranderd. Het nieuwe werken draait om flexibiliteit, zodat jij kunt werken op de manier die het beste bij jou en de organisatie past. Deze Modern Workplace ziet er voor iedereen anders uit. Van een desktop op kantoor, tot een mobiele telefoon, tablet of thuiswerkplek. ‘Anytime’, ‘anywhere’ en op ‘any device’.

Om succesvol te zijn met je bedrijf, is het van groot belang om in te spelen op deze veranderingen rondom de werkplek. Daarom heeft onze Solution Consultant Thijs de afgelopen weken diverse organisaties kennis laten maken met de Modern Workplace. In een virtuele omgeving gingen de deelnemers zelf aan de slag met Microsoft 365 applicaties, waaronder Teams, OneDrive, SharePoint, Delve en Yammer. Alles draaide daarbij om de kernwoorden samenwerken, beheer, adoptie, veiligheid en productiviteit.

Zelf aan de knoppen

Deelnemers zaten tijdens de sessies zelf aan de knoppen. Dat leverde enthousiaste reacties, maar ook interessante discussies op. Veel vraagstukken bleken bij alle deelnemers te leven, zoals ‘Hoe kom ik snel van de verkenner af?’, ‘Hoe kan ik met meerdere mensen op verschillende locaties aan projecten werken?’ en ‘Hoe zit het met privacy van mijn data?’. Thijs: “Er werden actief vragen gesteld, wat veel interactie opleverde. Iedereen zag ook direct oplossingen voor hun eigen organisatie en ging met elkaar in gesprek om ervaringen en best practices uit te wisselen.”

Deelnemers over de Discover sessies:

Wat voor mij het meest waardevol is, is dat er interactief werd gewerkt met de applicaties, waardoor je er meer aan hebt dan alleen een presentatie over iets.

Heel zinvol aan de sessie vond ik het kijkje in de keuken van de mogelijkheden en ontwikkelingen van Microsoft 365.

Ook deelnemen?

Wil jij ook kennismaken met de Modern Workplace en leren hoe je met behulp van Microsoft 365 applicaties jouw organisatie productiever, slimmer en effectiever kunt laten (samen)werken. Schrijf je dan snel in voor een Microsoft Discover sessie.

Meld je nu aan voor een gratis Discover sessie

  • CIE sessies
  • CIE sessies
  • CIE sessies
  • CIE sessies
  • CIE sessies