17 mei 2018
Nieuws

Optimale bescherming van bedrijfsgegevens

Mobile Device Management (MDM) maakt het mogelijk om bedrijfsgegevens van jou en je klant optimaal te beschermen. Het beheren van mobiele devices, zoals laptops, tablets en smartphones, is met Mobile Device Management enorm eenvoudig. Met behulp van MDM bepaal jij zelf namelijk instellingen, gebruikersrechten en beveiliging van apparaten. Dit maakt Mobile Device Management een erg dynamisch product. Je bepaalt zelf hoe ver je wil gaan. Zo komt bedrijfsgevoelige informatie, beschikbaar via devices, niet zomaar op straat te liggen. Ook het uitvoeren van updates van het device is mogelijk met Mobile Device Management.

 Devices worden met MDM op een veilige manier toegevoegd aan het bedrijfsnetwerk. Doordat deze devices toegevoegd worden aan het bedrijfsnetwerk, pas je voor de gehele organisatie dezelfde (beveiligings)instellingen toe. Je gaat eenvoudig na of regels nageleefd worden en wanneer regels overtreden worden, vergrendel je apparaten op afstand. Ook wanneer er ongewenste informatie op een device staat, kun je deze informatie extern wissen.

 Informatiebeveiliging is een belangrijk aandachtspunt voor veel organisaties. Als organisatie wil je voldoen aan wet- en regelgeving. Ook hierin speelt MDM een belangrijke rol. MDM helpt je namelijk te voldoen aan wet- en regelgeving. Wil jij weten hoe? Of ben je benieuwd wat MDM voor jouw organisatie kan betekenen? Download onze brochure of neem contact met ons op.

Download brochure Contact