23 juni 2021
Nieuws

Terugblik Accountancy Expo 2021

Op 21 en 22 juni 2021 nam Rob Schennink namens Eshgro deel aan de Online Accountancy Expo — hét innovatie event voor accountants. Dankzij diverse sessies van ondernemers, presentaties en masterclasses van interessante sprekers en de ervaringen van accountantskantoren en vakmensen, maakten bezoekers kennis met de beste tools en nieuwste innovaties en systemen voor de accountancy branche. Dit jaar vond de Expo online plaats vanwege Covid-19. 

Tijdens de interactieve, online expo stonden de nieuwste tools, innovaties en systemen centraal die accountants helpen om het kantoor toekomstbestendig te maken en processen efficiënter in te richten. Onze accountmanager Rob zat op 21 en 22 juni klaar om in gesprek te gaan met bezoekers van de expo en al hun vragen over de moderne werkplek te beantwoorden. Onze CTO en oprichter van Eshgro Anton Loeffen was aanwezig als spreker. In zijn power pitch vertelde hij meer over zijn visie op de veilige, moderne werkplek voor accountants en hoe Eshgro accountantskantoren ondersteunt bij het inrichten van deze toekomstbestendige werkplek. Daarbij ging hij in op trends, de focus op functionaliteit, hoe een slim IT fundament eruit ziet en het meetbaar maken van businessdoelstellingen.

We kijken terug op een paar inspirerende dagen met mooie gesprekken, waarbij veel kennis is uitgewisseld met zowel bezoekers als andere exposanten. Onderstaand vind je de gehele power pitch van Anton en een terugblik op dit geslaagde innovatie event.