01 maart 2021
Nieuws

Webinars en workshops in maart

In maart en april organiseert Eshgro weer een aantal gratis workshops en webinars. Hierin voorzien wij je van praktische tips over uiteenlopende onderwerpen. Benieuwd wat we voor je in petto hebben? In onderstaande lijst hebben we alles voor je op een rijtje gezet. Een klein tipje van de sluier: we gaan het sowieso met je hebben over Windows Virtual Desktop en het verbeteren van de gebruikerservaring van de digitale werkplek middels een chatbot en e-learning platform. Lees dus snel verder en meld je aan voor een of meerdere kennissessies. Hopelijk zien we je daar!


Workshop: WVD in a Day

In de workshop “WVD in a Day” op 9 maart en 30 maart laten we je de mogelijkheden van Smarter 365 in combinatie met Windows Virtual Desktop zien. Maar we zoomen natuurlijk vooral in op wat er allemaal mogelijk is met Windows Virtual Desktop. Verder hebben we enkele leuke demo’s waarmee je de look & feel van Windows Virtual Desktop zelf ervaart. Wil jij weten wat de mogelijkheden van Windows Virtual Desktop zijn? Ben je benieuwd naar de architectuur rondom Windows Virtual Desktop én wil je de look & feel ervaren? Of heb je gewoon nog een hoop vragen rondom het onderwerp Windows Virtual Desktop? Dan is dit de juiste workshop voor jou!


Webinar: Teamwork! Productiever met Teams

Werk jij met Microsoft Teams, maar heb je het gevoel hier nog niet alles uit te halen? Wil jij graag nóg efficiënter en slimmer samenwerken met jouw collega’s? Neem dan deel aan onze gratis webinar “Teamwork! Productiever met Teams” op 11 maart. Solution Consultant Thijs vertelt je dan over de mogelijkheden en de nieuwste features van Teams. Let op: dit is de laatste webinar in deze reeks.

Wil jij leren hoe je:
✔️ nóg beter kunt samenwerken en communiceren met Teams?
✔️ Teams kan inzetten om tijd te besparen en productiever te zijn?
✔️ OneNote en Stream kan integreren in Teams ter voorbereiding en opvolging van meetings?
✔️ gezamenlijk en tegelijkertijd kan werken in hetzelfde document?
✔️ jouw bestanden in Teams zichtbaar maakt in de verkenner?
✔️ de nieuwste features binnen Teams kan inzetten, zoals Together mode?


Webinar: Hoe verbeter je de gebruikerservaring van de digitale werkplek?

Digitaal werken kwam het afgelopen jaar in een gigantische stroomversnelling terecht. Microsoft 365 en Teams werden bij veel organisaties versneld uitgerold. Maar hoe haal je nu het maximale uit Microsoft 365? In dit webinar laten we je zien hoe de chatbot en het e-learningplatform van WorkplaceBuddy je daarbij helpen. Met deze slimme tools is elke medewerker snel up-to-speed, kun je beter samenwerken als organisatie en haal je meer uit jouw digitale werkplek.

Het webinar op 18 maart wordt gegeven door Thijs Bisseling, Solution Consultant bij Eshgro. Op 11 mei sluit ook Sjoerd Koolen van WorkplaceBuddy aan om je bij te praten over de ontwikkelingen van de chatbot en het e-learning platform van WorkplaceBuddy.