CloudAlly

Office 365 Back-up

Voorkom verlies van je Office 365 data

Maakt jouw organisatie gebruik van Office 365? Dat betekent dat er een groeiende hoeveelheid bedrijfsdata in de cloud wordt opgeslagen. Om de continuïteit van je bedrijfsvoering te waarborgen is het daarom belangrijk om stil te staan bij de impact van dataverlies. Microsoft Office 365 heeft een zeer hoge betrouwbaarheid, maar door menselijk handelen of externe factoren kunnen er gegevens verloren gaan of hun integriteit verliezen. Wij raden aan om gebruik te maken van CloudAlly voor de backup van je Office 365 data.

Neem contact opDownload de productpaper Office 365 back-up
Veilige bedrijfsdata op je werk

Voordelen:

  • Dagelijkse back-up van e-mail, documenten, agenda etc. (Exchange Online, OneDrive & SharePoint)
  • Onbeperkte retentie
  • Herstellen per item of per folder
  • Non-destructive restore van de back-up
  • Opslag van data binnen de EU
  • Offline exporteren van data
Voordelen van data backup met CloudAlly

Naadloze integratie

De back-up diensten van CloudAlly werken naadloos samen met Office 365. De oplossing is eenvoudig in gebruik en geheel naar eigen wens in te stellen. CloudAlly is opgenomen in de Eshgro service portfolio, zodat je als gebruiker het voordeel hebt van een enkel aanspreekpunt en een geïntegreerde cloud oplossing.

CloudAlly logo

Stel vandaag je data nog veilig

CloudAlly biedt onbeperkte retentie van je backup, waardoor je data van ieder punt in de geschiedenis kunt herstellen. Door samen te werken met Eshgro heb je het voordeel van één enkel aanspreekpunt en een geïntegreerde cloudoplossing. We vertellen je er graag meer over!

Neem vrijblijvend contact op
Advies over data backup