Security Health Check

Hoe goed is jouw organisatie beveiligd tegen potentiële security dreigingen?

Risico’s op het gebied van informatiebeveiliging nemen snel toe. Hackers vinden steeds vaker kwetsbaarheden en nieuwe manieren om toegang te krijgen tot data of data te gijzelen. Of het nu gaat om bedrijfsdata, persoonsgegevens, e-mailadressen of betaalgegevens: data is het nieuwe goud. Goede bescherming tegen interne en externe bedreigingen is daarom van het grootste belang.

Informatie, data en ICT-voorzieningen zijn cruciaal voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen. Je wil er niet aan denken dat bedrijfsdata op straat komt te liggen of medewerkers hun werk niet kunnen doen omdat data gegijzeld is. Om je inzicht te geven in de kwetsbaarheden op het gebied van identiteits- en informatiebeveiliging binnen jouw organisatie, biedt Eshgro je daarom een Security Health Check aan. Aan de hand van de meest recente en beproefde beveiligingsmethodieken geven we je inzicht in de volwassenheid van jouw organisatie op het gebied van security.

Security Health Check

✔️ Security check van de Microsoft cloudomgeving(en) van jouw organisatie

✔️ Analyse door één van onze gespecialiseerde Security Consultants

✔️ Persoonlijk rapport met aanbevelingen

✔️ Bespreking van het rapport in een sessie met de Security Consultant

✔️ Diepgaand inzicht in het securityniveau van jouw organisatie

Hoe werkt het?

De Security Consultant analyseert op afstand de Microsoft cloudomgeving van jouw organisatie op basis van een aantal vooraf gedefinieerde componenten. Ieder onderdeel krijgt een scoreclassificatie op basis van kleur. Groen is oké en heeft geen aandacht nodig, oranje verdient aandacht en rood geeft aan dat onmiddelijk actie is vereist. Op basis van deze scores wordt een persoonlijk advies ter optimalisatie gegeven. De functionaliteiten van de verschillende componenten en de aanbevelingen worden vastgelegd in een rapport, dat de Security Consultant persoonlijk met je doorneemt. Zo zorgen we samen voor het veilig houden van jouw Microsoft cloudomgeving.

Security Health Check voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over de Security Health Check of er direct een aanvragen? Meld je aan via de onderstaande button.

Ik wil inzicht in mijn security