Security Operations Center

Security awareness

Met het managed SOC wordt jouw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week gemonitord op informatiebeveiligingsincidenten.

Partner voor jouw security

We maken gebruik van de kracht van het partnerschap om je te helpen jouw bedrijf te beschermen. Het managed SOC zorgt ervoor dat organisaties sneller kunnen reageren op cyberdreigingen. Wij kunnen met onze SOC sterke analytische inzichten bieden die verbeterde capaciteiten mogelijk maken om evoluerende bedreigingen te identificeren binnen en buiten jouw organisatie.

Met het managed SOC is jouw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week beveiligd tegen informatiebeveiligingsincidenten. Wij zullen regelmatig vulnerability scans op jouw omgeving uitvoeren om te kijken naar kwetsbaarheden. Binnen jouw systeem zullen we alle assets meenemen waardoor realtime inzicht geborgd blijft.

Security Operations Centre

Compliant

Met het managed SOC krijg je inzicht in (mogelijke) datalekincidenten en logging van alle acties op jouw systemen. Hieruit kunnen wij rapportages maken die gebruikt kunnen worden om het management op de hoogte te houden of om trendanalyses te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw intellectuele eigendommen beschermd blijven.

Forensic

Met het managed SOC kunnen we inzichtelijk maken wanneer jouw organisatie aangevallen is en wat er is aangetast. Het is mogelijk dat wij aanvallen verder onderzoeken om te zien hoe dit heeft kunnen gebeuren. Door ons deskundige team zijn wij in staat om analyses te maken die duidelijk maken hoe toekomstige aanvallen voorkomen kunnen worden.

Reports

Met het managed SOC zijn wij in staat om verschillende rapporten te produceren die gebruikt kunnen worden voor audits. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om aan te kunnen tonen dat jouw organisatie 24×7 beschermd is.

Incident Respons

Onze deskundige medewerkers zijn in staat om jou direct te ondersteunen tijdens een aanval. Wij zullen tegenaanvallen inzetten om ervoor te zorgen dat de schade beperkt blijft. Wij staan 24×7, 365 dagen per jaar gereed om jou te ondersteunen.

De beste keuze voor jouw organisatie

Neem de volgende stap naar de ‘next-generation cybersecurity’. Wij helpen organisaties bij het indentificeren en quantificeren van risicoprofielen en zorgen ervoor dat deze geprioriteerd en gemanaged worden binnen jouw organisatie. Wij bieden een SOC-dienst aan die binnen elke organisatie toegepast kan worden. Door onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers kunnen wij jou goed van dienst zijn.

Een SOC dat bij jouw organisatie past

Ons managed SOC kan overal ter wereld geplaatst worden. Ons geïndustrialiseerde service-leveringsmodel maakt gebruik van uniforme en gestandaardiseerde SOC-processen die kunnen worden herhaald, waardoor lage kosten van toegang en snelle implementatie mogelijk zijn.

management system tool