Ik wil nu een expert spreken Bel mij op

Onze vrienden zijn groot(s)

Van je vrienden moet je het hebben! Daarom zijn wij partners met bedrijven waar jij als klant ook op kunt bouwen. Zo hebben wij een high-tech datacenter dankzij ons Cloud Agile partnership met HP en laten we samen de Cloud markt groeien. Dankzij Microsoft hebben wij het grootste Hyper-V platform van Nederland en zijn we een top 5 partner gemeten in SPLA omzet in Nederland. Vanaf 2014 zijn wij een partnership aangegeven met Ingram Micro, één van de grootste technologie distribiteurs van de wereld. Samen stellen wij resellers in staat om hun Cloud business snel te laten groeien.

MicrosoftEshgro Gold PartnerIngram Micro
Cool vendor 2013

Cool Vendor of the European Cloud Market 2013

Eshgro is cool! Dat zeggen wij niet, dat concludeert internationaal onderzoeksinstituut Gartner in hun rapport dat verscheen in april 2013. Volgens Gartner zijn de bedrijven die worden geselecteerd tot Cool Vendor innovatief, intrigerend en maken een impact. En dat vinden wij dan weer erg cool.

Cool vendor 2013

Innovatie zit in ons DNA

HP Innovative partner of the year 2013HP Innovative partner of the year 2011

Toen in 2008 de markt begon te praten over Cloud computing, waren de experts van Eshgro al vier jaar bezig met het verbeteren van hun eigen platform in het datacenter. Dat kan alleen als innovatie in je DNA zit! Die innovatie komt bij Eshgro niet vanuit technische mogelijkheden, maar uit het herkennen van de behoefte van de klant voordat hij of zij dit aangeeft. Bij HP zien ze dat en het is niet voor niets dat zij ons al twee keer op rij hebben beloond met de ‘Innovative Partner of the Year’-award. Sluit je vandaag aan bij Eshgro, om klaar te zijn voor morgen.

Gecontroleerd en gecertificeerd

Gecontroleerd en gecertificeerd

Wij garanderen dat je processen, data en applicaties bij ons 100% veilig zijn en voldoen aan alle wetgeving rondom privacy. Dat weten wij, omdat we meerdere keren per jaar geauditeerd worden door experts van PWC en Berk. Niet alleen in opdracht van onze klanten, maar ook op ons initiatief. Wij doen namelijk alleen beloftes, waarvan we zeker weten dat we deze waar kunnen maken. Dit kan onder andere door de ISAE 3402 Type I & II certificering waarover Eshgro beschikt. Deze verklaring toont dat wij de interne processen volledig beheersen en is zelfs verplicht voor onder andere accountants die hun IT uit willen besteden.

Gecontroleerd en gecertificeerd

Continuïteit gegarandeerd

Calamiteiten komen altijd ongelegen. Met Eshgro kun je altijd door blijven werken dankzij de drie-partijenovereenkomst. Bij het afsluiten van een drie-partijenovereenkomst tussen jouw onderneming, HP en Eshgro wordt de continuïteit van je IT-omgeving contractueel gewaarborgd. Wat er dus ook gebeurt, je blijft eindeloos online. 

Continuïteit gegarandeerd
Phone +31(0)485 47 61 93Servicedesk Servicedesk +31(0)485 56 33 44
Eshgro op Twitter Eshgro op LinkedIn Eshgro op Google +
Eshgro BV | Bereklauw 7 | 5831 PE Boxmeer | +31(0)485 - 47 61 93 | info@eshgro.nl
© 2015 - Eshgro BV | Algemene voorwaarden | Vacatures