Chat with us, powered by LiveChat

Over Eshgro

Eshgro - Cloud Services

IT gebruiken met het gemak van online shoppen, de beveiliging van een bank en de kosten van een kop koffie per dag. Zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf. Dat is wat we belangrijk vinden. Wij zijn Eshgro, een cloud service provider die bedrijven begeleidt in hun transitie naar de cloud. Zo creëren we jouw moderne, digitale werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het toevoegen van waarde. Hierbij stellen we veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop. Met onze Cloud Configurator, een catalogus van 700 business applicaties, helpen wij jou in 7 stappen naar de cloud!

Onze visie

Organisaties die het beste kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging.

Lees meer

Key Partnerships

Werken bij Eshgro

Technologische veranderingen zorgen ervoor dat een IT-omgeving oneindige flexibiliteit biedt en altijd veilig en beschikbaar moet zijn. Deze snel veranderende markt vereist een vooruitstrevende visie op IT. Daarom focussen wij op cloudoplossingen die zijn gebaseerd op functionele voordelen in plaats van technische kenmerken. Daar kunnen wij jou bij gebruiken!

Vacatures