Over Eshgro

Toonaangevende Cloud Service Broker

Je bedrijf laten groeien met behulp van cloudoplossingen. Dat is wat we belangrijk vinden. Wij zijn Eshgro, een toonaangevende cloud service broker. Wij stellen IT-partners in staat om succesvol cloud business oplossingen te verkopen en te leveren aan hun klanten. Met behulp van ons unieke cloud business platform, de CSB Suite, kunnen organisaties gebruik maken van hun cloud, op hun eigen manier.

Key Partnerships

Ontdek de CSB Suite

Ontdek de CSB Suite: een uniek, door Eshgro ontwikkeld cloud service business platform. Een innovatief platform dat je in staat stelt om onderscheidend en succesvol clouddiensten aan te bieden. Combineer je eigen diensten en producten met een breed scala van externe services en applicaties. Het samenstellen, verkopen en leveren van cloudoplossingen was nog nooit zo eenvoudig.

Ontdek de CSB Suite

Werken bij Eshgro

Wij zijn Eshgro! Een toonaangevende Cloud Service Broker gevestigd in Boxmeer. Wij hebben een applicatieportfolio met daarin meer dan 700 business applicaties. Door dit portfolio zorgen wij dat IT-partners succesvol cloudoplossingen kunnen verkopen en leveren aan hun klanten. Razendsnelle, technologische veranderingen zorgen ervoor dat een IT-omgeving oneindige flexibiliteit biedt en altijd veilig en beschikbaar moet zijn. Deze snel veranderende markt vereist een vooruitstrevende visie op IT. Wij zien IT als een business functie die bijdraagt aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

Vacatures