Eshgro Cloud Service Provider

Over Eshgro

Eshgro is een ICT dienstverlener die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een toekomstbestendige, slimme werkplek in de cloud.

Over ons

Wij zijn Eshgro

Eshgro is een ICT dienstverlener die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een toekomstbestendige, slimme werkplek in de cloud. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. 

Met een team van ruim 250 enthousiaste collega’s staan wij vanuit onze vestigingen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Oud Gastel, Boxmeer en Weert dagelijks voor je klaar om jou te helpen bij al jouw ICT-vraagstukken.

Over Eshgro IT-bedrijf

Wat feiten en cijfers over Eshgro

1900
Opgericht
100 +
Medewerkers
0 +
Klanten
24000 +
Eindgebruikers

Ons verhaal

Hi! Wij zijn Eshgro en helpen onze klanten en nog-niet-klanten voorop te blijven lopen in de digitale wereld. Wij geloven dat de sleutel tot ons succes ligt in de diversiteit & talenten binnen onze organisatie. Uiteenlopende kwaliteiten, achtergronden en perspectieven is wat ons bijzonder maakt. Wij geloven in DOEN en willen blijven leren. We geloven in toegevoegde waarde en beleving en niet alleen over bits & bites praten.

Al 15+ jaar zijn wij Goldpartner van Microsoft en daar zijn we trots op. Kennis en leergierigheid zit in ons DNA. Onze cultuur kenmerkt zich door proactief denken en handelen met een groei-mindset. Ja-en! om tot oplossingen te komen. De wereld van IT is non-stop in beweging en wij lopen graag voorop. Soms snel, soms met kleine stapjes en altijd in control. Binnen Eshgro kan je altijd blijven ontwikkelen. Niet alleen in functiewijzigingen maar sowieso qua uitdaging, projecten en trainingen. We geloven in eerlijk werkgeverschap en kijken altijd naar de mogelijkheden die er zijn zodat jij optimaal tot je recht komt. We zijn eerlijk & transparant altijd met als doel een 9+ ervaring te bieden aan medewerkers & klanten.

Dit is Eshgro

Organisaties in Nederland succesvol laten ondernemen & samenwerken dankzij een meetbaar veiliger, snellere en eenvoudige IT-omgeving waarbij beleving de basis is.

Zo kijken wij Eshgro

SIMPEL & DOEN. Bij Eshgro is ons doel om organisaties te helpen beter te worden in wat zij al heel goed doen. Technologie is al jaren niet meer de beperking. Wij helpen organisaties IT succesvol in te zetten zodat zij hun collega’s en klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

“Organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Samen met ons creëert en beheert jouw organisatie een moderne werkomgeving met effectieve processen, waardoor jij en je team meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger samenwerken.”

Robbert de Ruijter - CEO Eshgro
Robbert de Ruijter
CEO van Eshgro

Onze vestigingen

Bij Eshgro geloven we dat lokale aanwezigheid en toegankelijkheid cruciaal zijn om onze partners en klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze kantoren zijn strategisch verspreid door het land om te zorgen dat we altijd dichtbij zijn.

eshgro almere

Almere

Adres: Veluwezoom 15c, 1327 AE Almere

In het bruisende zakencentrum van Almere biedt ons kantoor aan de Veluwezoom een moderne en inspirerende omgeving. Een perfecte reflectie van ons streven naar innovatie en efficiëntie.

Eshgro Apeldoorn

Apeldoorn

Adres: Jean Monnetpark 11, 7336 BA Apeldoorn

Onze locatie in Apeldoorn is niet alleen strategisch gekozen voor zijn centrale ligging maar ook voor de significante rol die we spelen in de lokale en publieke sector.

Vestiging Eshgro Arnhem

Arnhem

Adres: Boulevard Heuvelink 102, 6828 KT Arnhem

Ons kantoor in Arnhem, strategisch gelegen aan de Boulevard Heuvelink, is een centrum van technologische vooruitgang en klantbetrokkenheid. Hier combineren we historische charme met toekomstgerichte IT-oplossingen.

Eshgro Boxmeer

Boxmeer

Adres: Bereklauw 7, 5831 PE Boxmeer

Dit kantoor staat op de plek waar Eshgro haar oorsprong vond en staat symbool voor onze wortels en groei. Een thuisbasis vol geschiedenis, maar volledig uitgerust voor de toekomst van IT.

Eshgro Productivity

Productivity (Breda)

Adres: Blauwhekken 5B, 4751 XD Oud Gastel

In dit nieuwe kantoor gelegen nabij Breda in Oud Gastel, fungeert dit kantoor als een hub voor samenwerking en klantondersteuning voor het bereiken van productiviteit.

Eshgro Weert

Weert

Adres: Kelvinstraat 15, 6003 DH Weert

In de dynamische omgeving van Weert biedt ons kantoor aan de Kelvinstraat een basis voor innovatie en service in het zuiden van het land. Dicht bij de kern van industriële bedrijvigheid, staan we klaar voor alle IT-uitdagingen van onze klanten.

Krachtenbundeling dankzij buy-and-build strategie

De Eshgro Groep werkt volgens een buy-and-build strategie. In december 2020 heeft Eshgro Diabolo ICT overgenomen. Na een jarenlange intensieve en succesvolle samenwerking, was dit voor beide partijen een logische stap. Dankzij het bundelen van de innovatieve ontwikkelkracht van Eshgro en de unieke, persoonlijke klantbenadering van Diabolo creëren we synergie.

In 2021 werd de groei die in 2020 was ingezet versneld door de overname van process automation specialist Thysia in oktober en de fusie met IT dienstverlener Avensus in december. De expertise en oplossingen van Thysia op het gebied van SharePoint, Teams en het Power Platform zijn een enorme versterking van ons innovatieve platform Smarter 365. Door het bundelen van onze krachten met Avensus is Eshgro nu een landelijk opererende moderne workplace specialist op het gebied van clouddiensten en gespecialiseerde security. Hierdoor zijn we nóg beter in staat je te begeleiden bij jouw digitale transformatie en zijn we nóg veelzijdiger als het gaat om de inrichting, het beheer en de ondersteuning van jouw toekomstbestendige, digitale werkplek.

Technologie en innovatie bij Eshgro

Een Vooruitstrevende Benadering

Bij Eshgro geloven we dat innovatie de ruggengraat vormt van de bedrijven van morgen. Daarom investeren we voortdurend in geavanceerde technologieën die de ontwikkeling van onze diensten stimuleren. Door de kracht van cloud computing, geavanceerde cybersecurity en slimme data-analyse te bundelen, bieden we oplossingen die niet alleen de test van vandaag doorstaan, maar ook toekomstbestendig zijn. Onze visie is duidelijk: technologie moet krachtig, intuïtief en vooral in dienst van de groei van je organisatie staan.

Samen Innovatie Realiseren

Innovatie is een collectieve inspanning. Bij Eshgro stimuleren we een cultuur van co-creatie, waarbij we samen met onze klanten en partners technologische oplossingen ontwikkelen die echt impact maken. Deze samenwerking zorgt voor oplossingen die verder gaan dan de standaard, gericht op het vereenvoudigen van IT-complexiteit en het ontsluiten van nieuwe groeimogelijkheden. Met een continue focus op verbetering zorgen we ervoor dat onze klanten vooroplopen in de digitale transformatie, gewapend met de nieuwste en meest effectieve IT-strategieën.

Innovatie als Standaard

Onze toewijding aan technologische excellentie is onwrikbaar. Door de nieuwste trends en ontwikkelingen nauwlettend te volgen, garanderen we dat onze diensten altijd de grenzen van wat mogelijk is verleggen. Bij Eshgro kijken we naar de toekomst met optimisme, vastbesloten om de mogelijkheden van digitale innovatie volledig te benutten en onze klanten te helpen uit te blinken in een steeds veranderend technologielandschap.

Onze krachtige partnerschappen

Onze sterke partnerschappen met wereldwijde technologieleiders zoals Microsoft, HP en Dell stellen ons in staat geavanceerde en schaalbare technologieoplossingen aan te bieden die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften, en dit alles met de zekerheid van ondersteund te worden door de meest betrouwbare namen in de industrie.

Eshgro - HP Partner
Eshgro - Fortinet Partner
Eshgro - Dell Partner
Eshgro - Microsoft Gold Partner

Onze krachtige partnerschappen

Onze sterke partnerschappen met wereldwijde technologieleiders zoals Microsoft, HP en Dell stellen ons in staat geavanceerde en schaalbare technologieoplossingen aan te bieden die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften, en dit alles met de zekerheid van ondersteund te worden door de meest betrouwbare namen in de industrie.

Microsoft Partner

 • Advanced Specialization: Windows Virtual Desktop
 • Gold: Application Integration
 • Gold: Cloud Productivity
 • Gold: Cloud Platform
 • Gold: Collaboration and Content
 • Gold: Communications
 • Gold: Datacenter
 • Gold: Data Platform
 • Gold: Messaging
 • Gold: Project and Portfolio Management
 • Gold: Small and Midmarket Cloud Solutions
 • Gold: Windows and Devices
 • Silver: Application Development
 • Silver: Data Analytics

Awards & Certificaten

 • 2023: Nominated Top250 groeibedrijven van Nederland
 • 2022: Nominated Cloud Service Provider of the Year
 • 2021: Nominated Cloud Service Provider of the Year
 • 2020: Nominated Cloud Service Provider of the Year
 • 2019: Nominated Cloud Service Provider of the Year
 • 2019: Winner Best Implementation K2 Solution Legend Awards
 • 2019: Nominated HPE Cloud Distributor Partner of the Year
 • 2018: Winner K2 Most Innovative Use of the Platform Award
 • 2018: Nominated Cloud Distributor of the Year Award
 • 2017: Winner HPE Best Partner Ready Service Provider of the Year Western Europe
 • 2016: Winner HPE Global Service Provider of the Year
 • 2015: Nominated HP Service Provider of the Year Award
 • 2013: Gartner Cool Vendor in the European Cloud Computing Market
  3x Winner HP Innovative Partner of the Year Award

Werken bij Eshgro

Werken bij Eshgro betekent met een enthousiast team de wensen van de klant vertalen in optimale ICT-oplossingen. Vanuit jouw rol help je de klant op een meetbaar snellere, eenvoudigere en veiligere wijze bij de transformatie naar een slimmere, online werkplek in de cloud.

Het optimaal benutten van je kennis en kunde is bij ons vanzelfsprekend. Combineer dat met warme collega’s, waarmee je onder andere gezellige kwartaalborrels hebt, en je hebt de perfecte combinatie voor een prettige, informele werksfeer. Spreekt deze werkwijze je aan? Dan heten we je graag welkom in ons team!

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud