Een eitje met Eshgro

Gefeliciteerd, je hebt het ei gevonden!

Bedankt voor het scannen van de QR-code, hebben de eitjes gesmaakt?

We begrijpen de uitdagingen die je als stichting tegenkomt, bijvoorbeeld op het gebied van uitgaven, databeveiliging of privacy. Graag willen we je voorstellen aan ons ei van Columbus: het Smarter 365 platform.

 

Sneller, eenvoudiger en veiliger

 

Met Smarter 365 krijg je direct inzicht in de kosten en trends per gebruiker, team of applicatie. Ook kun je licenties eenvoudig op- en afschalen en automatiseer je binnen no-time jullie digitale werkplek op verschillende apparaten. Dit gebeurt allemaal volgens de geldende compliancy richtlijnen. Zo kun je altijd en overal veilig samenwerken.

De voordelen van Smarter 365:

Geautomatiseerde workflows helpen je om processen te automatiseren, handmatige taken te verminderen en jullie efficiëntie te verhogen.

Analyses en rapportages geven inzicht in jullie Microsoft 365-gebruik en waar ruimte ligt om te besparen op licenties.

Toestemmingsanalyse en herstelfuncties helpen bij het identificeren en beperken van beveiligingsrisico’s en nalevingsproblemen, wat jullie algehele beveiligingspostuur versterkt.

Samenwerking en communicatie is een eitje met Microsoft Teams. Het krachtige platform, opgenomen in Microsoft 365, stelt je teams in staat real-time samen te werken, waar en wanneer ze maar willen.

Gegevensbeheer door middel van Microsoft SharePoint en OneDrive biedt je veilige en efficiënte manier om gegevens op te slaan, te delen en te beheren.

Op naar een toekomstbestendige werkplek

Benieuwd hoe Smarter 365 jouw stichting sneller, eenvoudiger en veiliger laat werken? We leggen er graag eens een ei met je over. Maak geheel vrijblijvend een afspraak via het bijgevoegde formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.