Samen met Eshgro in voor-en tegenspoed

Ja ik wil!

Meer weten over jou als (IT) partner

Leuk dat je de QR-code hebt gescand en geïnteresseerd bent in meer informatie over ons als partner. Door “ja” te zeggen tegen het scannen van de QR-code, heb je de eerste stap gezet naar het ontdekken van de voordelen van samenwerken met Eshgro. Elkaar beter leren kennen gaat altijd in kleine stapjes. Benieuwd naar de volgende stappen die we samen kunnen zetten?

Hieronder alvast een tipje van de sluier.

Sneller, eenvoudiger en veiliger

 

Met Smarter 365 krijg je direct inzicht in de kosten en trends per gebruiker, team of applicatie. Ook kun je licenties eenvoudig op- en afschalen en automatiseer je binnen no-time jullie digitale werkplek op verschillende apparaten. Dit gebeurd allemaal volgens de geldende compliancy richtlijnen. Zo kunnen jullie altijd en overal veilig samenwerken.

De voordelen van Smarter 365:

Geautomatiseerde workflows helpen je om processen te automatiseren, handmatige taken te verminderen en jullie efficiëntie te verhogen.

Analyses en rapportages geven inzicht in jullie Microsoft 365-gebruik en waar ruimte ligt om te besparen op licenties.

Toestemmingsanalyse en herstelfuncties helpen bij het identificeren en beperken van beveiligingsrisico’s en nalevingsproblemen, wat jullie algehele beveiligingspostuur versterkt.

Samenwerking en communicatie is een eitje met Microsoft Teams. Het krachtige platform, opgenomen in Microsoft 365, stelt je teams in staat real-time samen te werken, waar en wanneer ze maar willen.

Gegevensbeheer door middel van Microsoft SharePoint en OneDrive biedt je veilige en efficiënte manier om gegevens op te slaan, te delen en te beheren.

Op naar een toekomstbestendige werkplek

Zullen we ons eerste afspraakje plannen? Tijdens onze date vertel ik je graag meer over hoe het Smarter 365 platform jouw organisatie sneller, eenvoudiger en veiliger laat werken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak via het bijgevoegde formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.