SAP in de cloud

Combineer de toonaangevende software van SAP met de veiligheid en flexibiliteit van een private cloud

SAP in de cloud, op jouw manier

Indien je als organisatie gebruik maakt van SAP heb je een professionele leverancier in huis op het gebied van business software. SAP is al jarenlang een betrouwbare partner voor bedrijven en is voortdurend bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van hun software.

SAP is ook voor Eshgro een belangrijke onderdeel van de cloud. Door de inzet van onze CSB Suite kunnen wij de software van SAP direct integreren met onze cloud oplossingen. Dankzij onze oplossingen breng jij je SAP software dus eenvoudig naar de cloud.

Afhankelijk van je wensen kunnen we SAP op een public of private cloudomgeving plaatsen. Ook kun je dit zelf per onderdeel inrichten zodat je zelfs binnen je SAP in de cloudoplossing volledig flexibel bent.

Neem contact op voor meer informatie

SAP in de cloud eigenschappen

  • SAP software in een veilige cloud omgeving
  • Geschikt voor elke versie en alle aanvullende software
  • ISAE 3402 type I & II gecertificeerd
  • Private Cloud op maat voor jouw onderneming
  • Ideaal in combinatie met je andere applicaties

De kracht van SAP in de cloud met Eshgro

Zoals SAP gespecialiseerd is in business software zijn wij gespecialiseerd in cloud oplossingen. Onze grote kracht ligt in de mogelijkheden om diverse applicaties te combineren en in één eigen cloud omgeving te plaatsen.

SAP naar de cloud brengen is vaak een gegronde wens vanwege de voordelen die het oplevert. Meer flexibiliteit en lagere IT kosten. Echter, als je eenmaal in de cloud gaat werken ontstaat vaak de behoefte om dit voor al je applicaties en programma’s te kunnen doen. Eshgro brengt niet alleen SAP naar de cloud maar biedt je de mogelijkheden om je gehele organisatie in jouw eigen cloud omgeving te beheren. Één cloud oplossing voor al jouw applicaties, op jouw manier.

Neem contact op voor meer informatie