Smart Industry en Cloud

Transformatie naar Smart Industry en cloud

Jouw productieomgeving klaar voor de toekomst

De maakindustrie en productiebedrijven in Nederland zijn internationaal geroemd. Al jarenlang lopen de grote multinationals voor op het gebied van innovatie en robotisering. Maar ook op het gebied van IT. De combinatie van Smart Industry en Cloud ligt voor de hand.

Om processen te stroomlijnen is IT steeds belangrijker. Er vindt steeds verdere optimalisatie plaats binnen het productieproces. Dit maakt informatie- en data-uitwisseling mogelijk. Enerzijds tussen fabriek en kantoor. Anderzijds tussen de verschillende machines onderling. Dit heet ook wel Smart Industry.

Download whitepaper Smart Industry
Smart Industry en Cloud

“Een oplossing die ons, toonaangevende en wereldwijd opererende speler in de paddenstoelenbranche, helpt in de toekomst te blijven groeien”

Marc Aerts, IT Manager bij CNC

Download Klantcase CNC

Smart Industry en de cloud

Smart Industry is vergaande digitalisering en verweving. Van apparaten, productiemiddelen en organisaties (het ‘internet of things’). Hierdoor ontstaan nieuwe manieren van produceren, nieuwe businessmodellen en nieuwe sectoren. Smart Industry, zonder gebruik te maken van de cloud, is bijna onmogelijk. Dit zou het productieproces veel duurder maken.

Om het productieproces te optimaliseren, maak je een gerichte afweging over welke data je wel of niet in de cloud wil opslaan. Daarnaast bepaal je welke data je met elkaar koppelt. Hierbij moet je ook denken aan het koppelen van informatie tussen verschillende leveranciers en afnemers. Hierdoor verbeter je assetmanagement en magazijnmanagement.

Veelgebruikte cloudtoepassingen binnen Smart Industry en Cloud zijn:

  • Hybrid cloud
  • Internet of Things (IoT)
  • ERP in de cloud
Download Whitepaper Smart Industry

Cloud op maat voor jouw productiebedrijf

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties, apparaten en productiemiddelen. Jouw cloud op maat voor jouw bedrijf. Je verhoogt de productiviteit van organisatie door applicaties, machines en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij ons heb je keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

  • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
  • Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
  • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties

Whitepaper: Hybrid cloud - Het beste van twee werelden

In deze whitepaper meer over het fenomeen hybrid cloud. Maar ook wat dit inhoudt voor productieorganisaties en op welke manier je dit inzet om de ideale IT-mix samen te stellen. Inclusief praktische tips overhoe je de eerste stappen zet om hybrid cloud in te zetten voor jouw organisatie.

Download de whitepaper

De Maakindustrie en Eshgro

Wij ondersteunen internationale maakpioniers in binnen- en buitenland. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over ERP-systemen of SCADA- en HMI systemen naar de cloud brengen? In de business cases van Cirex en CNC vertellen onze gebruikers hoe we hen helpen klaar te zijn voor de toekomst. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of met ons chatten rechtsonder in je scherm.

Stel jouw cloud samen

Productiebedrijf CIREX kiest voor Eshgro

Optimalisatie van het integrale dataverkeer met ‘Tsjechië en Slowakije’. Een gerichte focus op het eigen bedrijfsprocessen. En wereldwijd toegang tot alle belangrijke beleids- en productiedocumenten. Alleen de beste SaaS-oplossing was goed genoeg voor CIREX. Financieel directeur Hans Alferink is nog steeds vol lof over de in zijn ogen beste keuze; Cloud Workspace van Eshgro. “We verdienen niet ons brood met IT, maar het levert ons wel heel veel op!”, aldus Alferink.

Download Klantcase Cirex