Continue Maandelijkse Inkomsten

Nooit meer verrassingen

Geen investeringen in hardware maar per maand voor het gebruik een bedrag per user betalen. Heeft u daar al wel eens over nagedacht?

Voor u als ondernemer is het een groot voordeel dat, bij het overgaan van een on-premise- naar een cloudomgeving, investeringen in aanschaf, onderhoud en beheer van hardware niet meer nodig zijn. Dankzij een contractstructuur met een maandelijkse factuur zijn de kosten voorspelbaar en komt u niet meer voor onwelkome verrassingen te staan. Maar, wist u dat dit omgekeerde ook voor uw eigen businessmodel kan gelden?

Probeer 30 dagen gratis

Genereer maandelijkse inkomsten

Een bedrijfsmodel waarbij de omzet met name voortkomt uit de opbrengst van eenmalige projecten, laten in de regel een erg grillig verloop zien voor wat betreft de cashflow. Hierdoor is het niet alleen lastig om op langere termijn een koersvaste financiële planning te maken; het heeft ook een negatieve invloed op de waarde van de onderneming. Wie zijn omzet voornamelijk realiseert door maandelijkse terugkerende opbrengsten (monthly recurring revenue ofwel MRR), weet zich te verzekeren van een continue inkomstenstroom en een hogere waardering van zijn activiteiten gedurende de looptijd van het contract. Dit geeft ondernemen net wat meer rust. U kunt zonder grote organisatorische verandering of investering vooraf overschakelen naar een MRR-gebaseerd verdienmodel.

Geleidelijk overstappen

Met Eshgro kunt u direct of geleidelijk overstappen naar een maandelijks model, zonder verlies van uw huidige business. Benieuwd naar wat zo’n model voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u weten wat zoiets per user maandelijks kost?

Start demoBekijk prijzen