go.work

Select your applications
Use cloud your way
Grow your business

Jouw bedrijf, jouw cloud

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Dus waarom zou jouw IT dat moeten zijn? Wij vinden het belangrijk dat jij de cloud op jouw manier kunt gebruiken. Dat je toegang hebt tot een betrouwbare cloudomgeving die is afgestemd op jouw business en gebruikers. Dat je moeiteloos elke applicatie of infrastructuur kunt combineren. En dat je kunt blijven werken met je vertrouwde IT-partner.

Neem contact op en ontdek jouw cloud!

Jouw business staat voorop

IT is vaak gericht op technologie en niet op de gebruiker. Maar je business laten groeien begint bij het weer centraal zetten van de gebruiker. Bij een cloudoplossing die is gebaseerd op functionele voordelen in plaats van technische kenmerken. Als jouw business voorop staat, dan wil je IT die je slimmer laat werken. Je productiviteit verhoogt. Je flexibeler maakt. Kortom, laat je bedrijf groeien op jouw manier, met technologie die jouw doelen ondersteunt.

Jouw applicaties

Je wilt dat je medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de applicaties van hun keuze. In één geïntegreerde cloudomgeving. Een omgeving waarin jij nieuwe en bestaande applicaties moeiteloos kunt combineren en samenvoegen. Waarin je zelfs klassieke software gewoon kunt blijven gebruiken. Kortom, je wilt de cloud beheren en gebruiken op jouw manier. Wij regelen dat voor je.

Lees meer over jouw applicaties in de cloud

Veilig en vertrouwd

Beveiliging is vaak de grootste zorg voor bedrijven die naar de cloud gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat je elke publieke of private cloudapplicatie kunt combineren en gebruiken in een betrouwbare, gecertificeerde cloudwerkomgeving. Kies eenvoudig je optimale mix van flexibiliteit en veiligheid door je applicaties te classificeren volgens jouw specifieke vereisten.

Lees meer over veiligheid

Transparantie

Met Eshgro’s CSB Suite breng je je IT-uitgaven terug tot transparante maandelijkse kosten per gebruiker. Grote kapitaalinvesteringen of onvoorziene onderhoudskosten behoren tot het verleden. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en gebruikt. Dus je investeert nooit onnodig te veel in IT. Dankzij de voorspelbare kosten per gebruiker zijn je uitgaven beter te plannen en je financiën makkelijker te managen.

 

Jouw opstap naar de cloud

Je bedrijf laten groeien kost tijd. Dat geldt ook voor de adoptie van een nieuw IT-model. Radicaal veranderen is niet noodzakelijk. Ga gewoon in je eigen tempo naar de cloud. Stapje voor stapje. Start met één applicatie of workload en breid uit als je er klaar voor bent. Met ons stappenplan laat je gebruikers geleidelijk wennen aan de nieuwe manier van werken. En verklein je het risico voor je organisatie.

Werk in de cloud zoals jij het wilt

Kies jouw applicaties en gebruik de cloud op jouw manier. Ontdek hoe je cloud inzet om jouw business te laten groeien.

Ontdek jouw cloud