Office 365

Laat je onderneming groeien met ’s werelds nummer 1 productiviteitssoftware

Microsoft Office 365

Microsoft Office is de meest gebruikte kantoorapplicatie ter wereld. Dagelijks wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van Word, Excel en tal van andere onderdelen van Microsoft Office. Microsoft Office 365 is een cloud oplossing waardoor het niet meer nodig is om Microsoft Office fysiek op een eigen server of werkplek te installeren. Met Office 365 kun je altijd, overal en met elk device gebruik maken van diensten van Office. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding.

Neem contact op

Voordelen Office 365

Door gebruik te maken van Office 365 profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je Office software in de cloud;
  • Overal toegang tot je e-mail en documenten;
  • Deel eenvoudig documenten met collega’s en klanten;
  • Verbeter samenwerking en communicatie binnen je team;
  • Altijd de beschikking over de laatste versie van Office, Sharepoint, Exchange en Lync.

Vereenvoudigde samenwerking en communicatie

Bewerk je documenten vanaf iedere locatie en ieder type apparaat met Microsoft Office 365. Office 365 helpt je om de productiviteit van je team te verhogen door samenwerking, het delen van informatie en effectieve communicatie te vereenvoudigen. Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) kan Eshgro Office 365 direct leveren en integreren in je op maat gemaakte cloud oplossing. Combineer iedere gewenste applicatie en profiteer van een gestroomlijnde cloud werkplek.

Veilige bedrijfsdata op je werk

Dataverlies voorkomen

Om de beschikbaarheid van je data in Office 365 te optimaliseren biedt Eshgro een complementaire back-up oplossing aan. Door Office 365 uit te breiden met CloudAlly back-up versterk je de hoge betrouwbaarheid van Office 365 met een effectieve manier om verloren data te herstellen. Zo beschik je over onbeperkte retentie van je gegevens, restore per item of per folder en de mogelijkheid om gegevens offline te herstellen.

Meer over Cloudally
CloudAlly logo

Een vliegende start op Microsoft 365? Zet WorkplaceBuddy in!

Ga je net starten met Microsoft 365 of wil je er graag meer uit halen? Eshgro werkt met WorkplaceBuddy om gebruikers slimmer te laten werken met Microsoft 365 door een chatbot en leuke e-learnings. Zo blijf je bij en haal je het maximale uit je investering!

Meer over WorkplaceBuddy