Ik wil nu een expert spreken Bel mij op

BITS Fabric voor ondernemingen

Stel eenvoudig een geïntegreerde cloudoplossing samen

Eshgro

Eshgro

Eshgro maakt het eenvoudig om een geïntegreerde cloud-omgeving samen te stellen voor jouw organisatie. Via onze tools selecteer je samen met je IT partner een gestroomlijnde werkomgeving die alle applicaties en licenties in één zakelijke cloud-oplossing bundelt.

Partners

Cloud-diensten kunnen aanzienlijke voordelen bieden voor jouw organisatie, maar het biedt ook nieuwe uitdagingen zoals zorgen over beveiliging, compliancy en toenemende complexiteit. Onze partners nemen deze zorgen weg door u te helpen een betrouwbare cloud–omgeving samen te stellen waarin alle functionaliteiten naadloos geïntegreerd zijn.

BITS fabric

BITS fabric

Onze BITS Fabric CSB Suite maakt de integratie van meer dan 700 applicaties en legacy software mogelijk. Werk vanaf elke locatie in een beveiligde cloud omgeving, die voldoet aan jouw zakelijke wensen om data te beschermen. Maak gebruik van onze BITS Fabric CSB Suite en schakel over naar een voorspelbaar, transparant en schaalbaar abonnements model.

De branche specifieke cloud oplossing voor jouw business

Steeds meer zakelijke ondernemers kiezen ervoor hun IT oplossing uit de cloud af te nemen. On-demand en via self-service IT aanwenden zijn business-uitdagingen waarbij clouddiensten ondersteuning kunnen bieden.

Kies uit meer dan 700 line-of-business applicaties en maak gebruik van uw branche specifieke software binnen een geïntegreerde, veilige online werkplek. Verhoog de productiviteit van de gebruiker en de groei van jouw bedrijf door je te focussen op je kernactiviteiten in plaats van op je IT processen.

Met een cloud oplossing kun je makkelijk capaciteit op- en afschalen en per gebruiker beheerrechten toekennen. Bekijk de verschillende toepassingen van cloud in de verschillende verticale sectoren of vraag informatie aan over een cloud oplossing die past bij jouw organisatie.

+31(0)485 47 61 93
Servicedesk +31(0)485 56 33 44

Eshgro is lid van exclusieve cloud netwerken en toonaangevend cloud platformpartner

Cloud28 Microsoft Cloud OS DHPA Microsoft Azure HP Helion

Onze strategische allianties, certificeringen en benoemingen

HP Gold Partner Microsoft Gold Partner Exact ISAE Cool Vendor
Eshgro op Twitter Eshgro op LinkedIn Eshgro op Facebook Eshgro op Youtube
Eshgro BV  |  Bereklauw  7  |  5831 PE Boxmeer  |  +31(0)485 - 47 61 93 | info@eshgro.nl
© 2016 - Eshgro BV  |  Algemene voorwaarden  |  Vacatures