Voor partners

Breng jouw klanten
sneller, eenvoudiger en
veiliger naar de cloud

  • Succesvol je cloudoplossingen verkopen

    Toegevoegde waarde tonen. Jouw kennis en diensten etaleren. Onderscheidend zijn. Eshgro helpt je.

  • Smarter 365

    Dé meest complete oplossing voor de implementatie van, het beheer van en de financiële controle over de Microsoft Modern Workplace, Azure Services, WVD en branchespecifieke applicaties.

  • Eshgro Service Portfolio

    Vul je bestaande aanbod aan met toegang tot meer dan 800 line-of-business applicaties, waaronder CRM, HRM en financiële software.

Partnership met Eshgro

Breng jouw klanten meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger naar de cloud. Dat is wat een partnership met Eshgro oplevert. Met ons Smarter 365 platform en een service portfolio van 800 business applicaties creëer je een op maat gemaakt aanbod voor je klant. Hiermee maak je snel en eenvoudig behoeftes inzichtelijk, direct gekoppeld aan de maandelijkse kosten per gebruiker. Ook jouw eigen producten voeg je eenvoudig toe zodat de klant één factuur ontvangt! Onze dienstverlening is bovendien gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Zo kunnen jouw klanten erop vertrouwen dat hun data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Neem contact op

Smarter 365: functionele IT

Vaak zijn IT-oplossingen nog gericht op techniek, niet op de gebruiker van IT. Het leveren van waarde begint bij het centraal stellen van de wensen van je klant. Eshgro is gericht op functionele voordelen in plaats van technische kenmerken.

Door functionele vragen te beantwoorden met je klant, zoals de te gebruiken applicaties, zet je de business van jouw IT-gebruiker voorop. Binnen een aantal muisklikken voeg je de belangrijkste applicaties voor je klant toe. Dankzij Smarter 365 heb je geen omkijken meer naar de achterliggende techniek, maar richt je je volledig op het leveren van waarde voor je klant. Zo help je hem slimmer te werken, productiviteit te verhogen en flexibeler te zijn.

Lees meer over Smarter 365

“Nu we samenwerken met Eshgro zijn we direct en proactief betrokken bij het gehele IT-proces van onze klanten."

Rob Schennink, Diabolo ICT

Lees de case van Diabolo