Chat with us, powered by LiveChat

go.win

Sell your solutions
Build your cloud
Grow your business

Ontdek de CSB Suite

Wil je meer weten over de CSB Suite? Benieuwd hoe jij je cloud business kunt laten groeien? Vraag een online demo aan en ontdek hoe de CSB Suite jou helpt je omzet en toegevoegde waarde te vergroten.

Je volgt de demo vrijblijvend en vanaf je eigen kantoor. In een online sessie van 30 minuten laten onze experts je graag zien hoe de CSB Suite werkt en hoe jij deze kunt inzetten om cloud diensten te leveren. Wil je direct met de CSB Suite aan de slag? Als partner van Eshgro krijg je toegang tot de Cloud Configurator en de andere tools voor jouw onderneming.

Vraag een demo aan

Succesvol je cloudoplossingen verkopen

Je wilt succesvol clouddiensten verkopen en leveren. Dus wil je je toegevoegde waarde tonen. Jouw specifieke kennis en diensten etaleren. Onderscheidend zijn. Eshgro’s cloud service business platform, de CSB Suite, maakt dat mogelijk. Een innovatief, schaalbaar platform dat je eenvoudig inricht met je eigen diensten en aanvult met trusted third party software. Slimmer klanten bedienen en aan je binden bestaat niet.

Cloud Configurator

De Cloud Configurator van Eshgro is een flexibele verkooptool waarmee je de groei van je cloudbusiness versnelt. In 7 stappen creëer je een op maat gemaakt aanbod. Afgestemd op de behoeftes van jouw klant. De Cloud Configurator is een white label omgeving die je eenvoudig aanpast aan jouw huisstijl, doelgroep en clouddiensten.

 

Lees meer

Eshgro Service Portfolio

Wanneer je de CSB Suite gebruikt om jouw oplossingen te leveren, kun je je bestaande aanbod aanvullen met het Eshgro Service Portfolio. Je hebt dan toegang tot meer dan 700 line-of-business applicaties, waaronder CRM, HRM en financiële software. Daarnaast heb je toegang tot externe applicaties zoals Microsoft Office 365 en een breed assortiment aanvullende IT-diensten.

Lees meer

Jouw software in de cloud

Ben je een ISV en wil je je software ‘as a service’ aanbieden? Heeft je klant nog een oude applicatie die niet cloud-native is? Met Eshgro’s CSB Suite kun je nagenoeg elk type applicatie aanbieden in een veilige, betrouwbare cloudomgeving. Niets houdt je tegen om je software naar de cloud te brengen en aan te bieden op basis van een flexibel gebruiksmodel.

Grow your business

Met Eshgro’s CSB Suite is het bouwen, verkopen en leveren van cloudoplossingen aan bestaande en nieuwe klanten eenvoudiger dan ooit. De suite biedt je alle tools om omzet uit abonnementen (MRR) te genereren, je marges te verbeteren en je winst op te schalen. Of je nu een nieuwe service provider bent of een ervaren cloudexpert, ons platform laat je business groeien.

Start met het GoCloud partner programma

Trek op met Eshgro als je business partner en ervaar de voordelen van samenwerken met een bekroonde cloud service broker. Als partner krijg je toegang tot je eigen white label Cloud Configurator en de CSB Suite. Daarmee heb je alle middelen in handen om succesvol cloudoplossingen te leveren. En neem je deel aan het GoCloud programma? Dan geniet je nog veel meer voordelen naarmate je omzet groeit.

“Nu we samenwerken met Eshgro zijn we direct en proactief betrokken bij het gehele IT-proces van onze klanten."

– Rob Schennink, Diabolo ICT

Lees de case van Diabolo

Ontdek de CSB Suite

Ontdek de CSB Suite: een uniek, door Eshgro ontwikkeld cloud service business platform. Een innovatief platform dat je in staat stelt om onderscheidend en succesvol clouddiensten aan te bieden. Combineer je eigen diensten en producten met een breed scala van externe services en applicaties. Het samenstellen, verkopen en leveren van cloudoplossingen was nog nooit zo eenvoudig.

Lees meer

Word ook partner van Eshgro

Succesvol cloud oplossingen verkopen en leveren? Ontdek de voordelen van een partnership met Eshgro.

Partner worden