Admin Center

IT support automation

IT-beheer zonder gedoe

Het Admin Center van Eshgro maakt dagelijks IT-beheer kinderspel. Met deze innovatieve support tool reageer je sneller op vragen van IT-gebruikers en los je problemen in een handomdraai op.

Met het Admin Center:

  • Bespaar je tijd en kosten op dagelijks support
  • Automatiseer je het beheer van jouw IT-gebruikers
  • Verhoog je de loyaliteit van je klanten

Het Admin Center is onderdeel van de Eshgro CSB Suite. De CSB Suite bestaat uit een set van tools zoals de Cloud Configurator, Quote Manager en het Admin Center. Met de CSB Suite heb je alle middelen in handen om de groei van je cloud business te versnellen!

Vraag een gratis demo aan

Bespaar waardevolle tijd

Met het Admin Center beheer je al jouw klanten vanuit één venster. Vanuit dit venster herstel je een wachtwoord, reset je een applicatie of voeg je een IT-gebruiker toe binnen een aantal muisklikken. Zo bespaar jij kostbare tijd, die je overhoudt om aan (potentiële) klanten te besteden.

“Door samen te werken met Eshgro zijn we in staat klanten te bedienen, die we eerder niet konden bereiken.”

Sjoerd Swart en Gert de Jong
Directie Altronic ICT en Telecom

Lees de case van Altronic ICT & Telecom

Verhoog de loyaliteit van je klanten

Dankzij het Admin Center behandel je sneller vragen over IT-support. Het resetten van een wachtwoord, het aanmaken van een nieuwe mailbox of het wijzigen van toegangsrechten zijn een fluitje van een cent door deze handige tool. Ook kun je je klanten zelf toegang geven tot het Admin Center. Op deze manier kan een lokale IT-beheerder zelf zijn gebruikers ondersteunen.

Je kunt IT-gebruikers direct van dienst zijn met het Admin Center. Zo zijn jouw IT-gebruikers snel weer aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden, verhoog je de loyaliteit en focus jij je op de groei van je organisatie.

Vraag een demo aan

Wil jij je cloudbusiness laten groeien? Benieuwd hoe jij snel een passende cloudoplossing voor je klant samenstelt?

Vraag vrijblijvend een online demo aan en ontdek de voordelen voor jou en je klanten. Onze experts laten je graag zien hoe je het Admin Center en andere tools uit de CSB Suite gebruikt om succesvol cloudoplossingen samenstelt. Wil je direct met het Admin Center aan de slag? Als partner van Eshgro krijg je toegang tot deze en andere tools. Ondervindt alle voordelen voor jouw onderneming.

Vraag een gratis demo aanMeer over het Eshgro partner programma