Chat with us, powered by LiveChat

Admin Center

IT support automation

Vraag een gratis demo aan

IT-beheer zonder gedoe

Het Admin Center van Eshgro maakt dagelijks IT-beheer kinderspel. Met deze innovatieve support tool reageer je sneller op vragen van IT-gebruikers en los je problemen in een handomdraai op.

Met het Admin Center:

  • Bespaar je tijd en kosten op dagelijks support
  • Automatiseer je het beheer van jouw IT-gebruikers
  • Verhoog je de loyaliteit van je klanten

Het Admin Center is onderdeel van de Eshgro CSB Suite. De CSB Suite bestaat uit een set van tools zoals de Cloud Configurator, Quote Manager en het Admin Center. Met de CSB Suite heb je alle middelen in handen om de groei van je cloud business te versnellen!

Bespaar waardevolle tijd

Met het Admin Center beheer je al jouw klanten vanuit één venster. Vanuit dit venster herstel je een wachtwoord, reset je een applicatie of voeg je een IT-gebruiker toe binnen een aantal muisklikken. Zo bespaar jij kostbare tijd, die je overhoudt om aan (potentiële) klanten te besteden.

“Door samen te werken met Eshgro zijn we in staat klanten te bedienen, die we eerder niet konden bereiken.”

Sjoerd Swart en Gert de Jong
Directie Altronic ICT en Telecom

Lees de case van Altronic ICT & Telecom
Altronic

Verhoog de loyaliteit van je klanten

Dankzij het Admin Center behandel je sneller vragen over IT-support. Het resetten van een wachtwoord, het aanmaken van een nieuwe mailbox of het wijzigen van toegangsrechten zijn een fluitje van een cent door deze handige tool. Ook kun je je klanten zelf toegang geven tot het Admin Center. Op deze manier kan een lokale IT-beheerder zelf zijn gebruikers ondersteunen.

Je kunt IT-gebruikers direct van dienst zijn met het Admin Center. Zo zijn jouw IT-gebruikers snel weer aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden, verhoog je de loyaliteit en focus jij je op de groei van je organisatie.

Vraag een demo aan

Wil je meer weten over de CSB Suite? Benieuwd hoe jij je cloud business kunt laten groeien? Vraag een online demo aan en ontdek hoe de CSB Suite jou helpt je omzet en toegevoegde waarde te vergroten.

Je volgt de demo vrijblijvend en vanaf je eigen kantoor. In een online sessie van 30 minuten laten onze experts je graag zien hoe de CSB Suite werkt en hoe jij deze kunt inzetten om cloud diensten te leveren. Wil je direct met de CSB Suite aan de slag? Als partner van Eshgro krijg je toegang tot de Cloud Configurator en de andere tools voor jouw onderneming.

Vraag een gratis demo aan