Chat with us, powered by LiveChat

CSB Suite

Cloud Business Platform

Vraag een gratis demo aan

Succesvol cloudoplossingen verkopen

Cloud verandert de manier waarop bedrijven IT gebruiken. Dit levert nieuwe uitdagingen op voor jou als IT-partner. Om jou te ondersteunen bij de groei van je bedrijf hebben wij de Eshgro CSB Suite ontwikkeld. Een innovatief cloud service business platform waarmee jij als IT-partner:

  • Succesvol je maandelijkse omzet (MRR) verhoogt,
  • Eenvoudig jouw cloudoplossingen aanbiedt en uitrolt,
  • Je toegevoegde waarde voor klanten vergroot,
  • De kosten van billing en andere bedrijfsprocessen verlaagt.

De CSB Suite bestaat uit een set van tools zoals de Cloud Configurator, Quote Manager en het Admin Center. Met de CSB Suite heb je alle middelen in handen om de groei van je cloud business te versnellen!

In 7 stappen naar de cloud

De Cloud Configurator is een flexibele verkooptool waarmee je in 7 stappen een op maat gemaakt aanbod creëert. Op basis van functionele wensen en eisen stel je met enkele muisklikken een cloudoplossing samen. Je ziet direct de prijs per gebruiker en kunt je klant direct een offerte voorleggen. Zo helpt de Cloud Configurator jou om de groei van je cloud business te versnellen.

Meer over de Cloud Configurator

Vergroot je toegevoegde waarde

Waarde leveren begint bij het begrijpen van je klant. Daarbij staan niet de techniek centraal, maar de ambitie van jouw klant. De CSB Suite stelt je in staat om cloudoplossingen te leveren op basis van business gedreven wensen en eisen. Zonder omkijken naar de technische aspecten. Voor een transparante prijs per gebruiker per maand. Zo staat jouw unieke waarde voorop en creëer je een voorsprong op de concurrentie.

“Door samen te werken met Eshgro zijn we in staat klanten te bedienen, die we eerder niet konden bereiken.”

Sjoerd Swart en Gert de Jong
Directie Altronic ICT en Telecom

Lees de case van Altronic ICT & Telecom
Altronic

IT-beheer zonder gedoe

Het Admin Center is een veelzijdige tool waarmee je het dagelijkse beheer van je klanten uitvoert. Nieuwe gebruikers toevoegen, rechten wijzigen, een wachtwoord herstellen. Direct en zonder gedoe. Het Admin Center bespaart je kostbare tijd, die je over houdt om aan je klanten te besteden of nieuwe omzet te genereren.

Meer over het Admin Center

Toegang tot honderden business applicaties

Als partner van Eshgro heb je toegang tot het Eshgro Service Portfolio. Je biedt daarmee ruim 700 business applicaties aan in de cloud, waaronder CRM, HRM en financiële software. Niet alleen cloud-native applicaties zoals Microsoft Office 365 maar ook legacy applicaties zijn beschikbaar in de cloud. Met de CSB Suite beschik jij over een totaalaanbod waarmee je een oplossing hebt voor iedere klant.

Meer over het Service Portfolio

Vraag een demo aan

Wil je meer weten over de CSB Suite? Benieuwd hoe jij je cloud business kunt laten groeien? Vraag een online demo aan en ontdek hoe de CSB Suite jou helpt je omzet en toegevoegde waarde te vergroten.

 

Je volgt de demo vrijblijvend en vanaf je eigen kantoor. In een online sessie van 30 minuten laten onze experts je graag zien hoe de CSB Suite werkt en hoe jij deze kunt inzetten om cloud diensten te leveren. Wil je direct met de CSB Suite aan de slag? Als partner van Eshgro krijg je toegang tot de Cloud Configurator en de andere tools voor jouw onderneming.

Vraag een gratis demo aan