Chat with us, powered by LiveChat

Cloud Configurator

Sales enablement tool

Vraag een gratis demo aan

Snel cloudoplossingen samenstellen

De Cloud Configurator is een flexibele verkooptool die jou als IT-partner veel tijd bespaart. Met deze tool creëer je binnen enkele muisklikken een cloud offerte voor jouw IT-gebruiker.

Met de Cloud Configurator

 • Stel je in zeven stappen een unieke cloud samen;
 • Krijg je toegang tot ruim 700 business applicaties;
 • Bied je functionaliteit in plaats van techniek aan;
 • Genereer je direct omzet op abonnementsbasis.

De Cloud Configurator is onderdeel van de CSB Suite. De CSB Suite is een innovatief business platform met een set van tools, zoals de Quote Manager, het Admin Center en de Cloud Configurator, die jou als partner helpen je business te laten groeien.

Lever waarde, geen techniek

Vaak zijn IT-oplossingen nog gericht op techniek, niet op de gebruiker van IT. Het leveren van waarde begint bij het centraal stellen van de wensen van je klant. De Cloud Configurator is gericht op functionele voordelen in plaats van technische kenmerken.

Door functionele vragen te beantwoorden met je klant, zoals de te gebruiken applicaties, zet je de business van jouw IT-gebruiker voorop. Binnen een aantal muisklikken voeg je de belangrijkste applicaties voor je klant toe. Door de Cloud Configurator heb je geen omkijken meer naar de achterliggende techniek, maar richten je je volledig op het leveren van waarde voor je klant. Zo help je hem slimmer te werken, productiviteit te verhogen en flexibeler te zijn. De doelen van jouw klant centraal stellen, dat biedt de Cloud Configurator.

“Door samen te werken met Eshgro zijn we in staat klanten te bedienen, die we eerder niet konden bereiken.”

Sjoerd Swart en Gert de Jong
Directie Altronic ICT en Telecom

Lees de case van Altronic ICT & Telecom
Altronic

In zeven stappen naar de cloud

Met de Cloud Configurator biedt je in zeven stappen een op maat gemaakt aanbod aan voor je klant.

 1. Zoek de oplossing voor jouw bedrijf
 2. Bepaal je compliancy en veiligheidsinstellingen
 3. Kies je servicelevel
 4. Kies uit meer dan 700 business applicaties
 5. Bepaal je opslagcapaciteit
 6. Selecteer je printers, scanners en multifunctionals
 7. Bekijk het overzicht en vraag een offerte aan

Makkelijker cloudoplossingen verkopen

Tijdens het invullen van de wensen van jouw IT-gebruiker zie je direct de prijs per gebruiker. Zo kun jij jouw klant binnen enkele muisklikken een offerte voorleggen. Hierdoor bespaar je tijd en kosten en kun jij je richten op de groei van jouw cloudbusiness.

De Cloud Configurator geeft je direct een vaste prijs per gebruiker per maand. Zo geneer je direct omzet op abonnementsbasis. Makkelijk en snel.

Vraag een demo aan

Wil je meer weten over de CSB Suite? Benieuwd hoe jij je cloud business kunt laten groeien? Vraag een online demo aan en ontdek hoe de CSB Suite jou helpt je omzet en toegevoegde waarde te vergroten.

Je volgt de demo vrijblijvend en vanaf je eigen kantoor. In een online sessie van 30 minuten laten onze experts je graag zien hoe de CSB Suite werkt en hoe jij deze kunt inzetten om cloud diensten te leveren. Wil je direct met de CSB Suite aan de slag? Als partner van Eshgro krijg je toegang tot de Cloud Configurator en de andere tools voor jouw onderneming.

Vraag een gratis demo aan