Werken bij Eshgro

Gedreven en klantgericht aan de slag bij Eshgro

DevOps, Microsoft Azure, Smarter 365, devices, in de cloud, SaaS, identiteitsbeheer, hybrid; een greep uit benamingen en termen die bij Eshgro gesneden koek zijn. Maar wie denkt dat onze dienstverlening om technologie draait, heeft het mis. Toegevoegde waarde bieden door met organisaties mee te denken over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie, dat is wat ons drijft. Jou ook?

Natuurlijk voel jij je thuis in de wereld van technologie. Maar net als je collega’s bij Eshgro stel je de klantbehoeften en -wensen centraal. Dat de organisaties die het beste kunnen veranderen de winnaars van morgen zijn, daarin geloof jij. Vanuit jouw rol help jij ze bij hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek via de cloud, op basis van Microsoft technologie. En dat op een meetbaar snelle, eenvoudige en veilige wijze.

Direct naar de vacatures

Onze kernwaarden

Samenwerken, duurzaam, plezier, ambitieus, innovatief en leergierig: dat zijn de kernwaarden die Eshgro omschrijven. We zijn een laagdrempelige organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng. Je kunt bij iedereen terecht, wanneer je vragen hebt of koffie ?

 • Samenwerken

  Door samen te werken zijn we het Eshgro van vandaag. En samen zorgen we ervoor dat we verder komen. Allemaal hebben we hetzelfde doel: onze klanten een persoonlijke service bieden. We leren van elkaar en van de mensen om ons heen. Samen, als één team.

 • Duurzaam

  We durven keuzes te maken. In wat we doen, maar ook in onze relaties: mensen staan centraal. We gaan altijd voor langetermijnrelaties met onze klanten, medewerkers en leveranciers – en daarin gaan we ver. Samen houden we rekening met de mensen en de wereld om ons heen.

 • Plezier

  We zijn enthousiast, collegiaal en nuchter ingesteld. Plezier in het werk vinden we belangrijk. Zo kunnen we bij elkaar terecht en is er altijd ruimte voor een moment van ontspanning. En is er iets te vieren? Dan maken we er met z’n allen een feestje van!

 • Ambitieus

  Ambitieus en gedreven, dat is wat we zijn. Wij willen onze klanten, medewerkers en leveranciers meer bieden dan wordt verwacht. Dat doen we door initiatief te nemen, daadkrachtig te zijn en met elkaar naar oplossingen te zoeken. Samen bereiken we succes!

 • Innovatief

  Morgen kan het beter en slimmer. Dat is waar we voortdurend naar op zoek zijn en waarom we onze oplossingen, én onszelf, continu blijven ontwikkelen. We zijn vooruitstrevend en kleuren graag buiten de lijntjes. Zo realiseren we dat wat onmogelijk lijkt.

 • Leergierig

  Verbetering maakt groei mogelijk. Voor onze organisatie, maar ook op persoonlijk vlak. We hebben een groeimindset. Daarom zetten we ons in voor elkaar en investeren we in ieders ontwikkeling. De wil om te blijven leren van anderen, en onze fouten, brengt ons nieuwe inzichten.

"De keuze voor Eshgro was voor mij vanzelfsprekend. Het sluit volledig aan bij mijn wensen en de collega’s staan altijd klaar voor je, ook voor niet-werkgerelateerde vragen. Er wordt altijd hard gewerkt, maar dat merk je niet in deze prettige omgeving."

Mike Robben, Technical Support Engineer bij Eshgro

Klanten van Eshgro

Eshgro werkt samen met ruim 200 klanten in de meest uiteenlopende branches: van financiële en zakelijke dienstverlening, leisure, retail en groothandels tot de zorg, transport en industrie. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Wie weet ga jij als nieuwe Eshgro-medewerker binnenkort wel aan de slag voor een van deze mooie klanten ?.


Openstaande vacatures

Wij zoeken enthousiaste collega’s die ons team komen versterken! Ben of ken jij iemand die wil werken bij een laagdrempelige organisatie waar je bij iedereen terecht kunt, wanneer je vragen hebt of koffie? 😉 Klik dan snel verder op een van onderstaande vacatures of neem contact op met Elke van den Hoven via werkenbij@eshgro.nl of telefoonnummer. 06 43 54 09 31.

Ben je op zoek naar een stage? Bekijk dan hier het overzicht van onze beschikbare stageplaatsen.

Stage lopen bij Eshgro

De winnaars van morgen zijn de studenten die zich aan het klaarstomen zijn voor hun toekomst. Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je stage een goed beeld krijgt van de werkzaamheden die jij mogelijk in de toekomst gaat uitvoeren. Als erkend leerbedrijf stelt Eshgro jaarlijks meerdere stageplaatsen beschikbaar voor zowel mbo-, hbo- als universitaire studenten.

Bij Eshgro kan je jouw stage indelen zoals jij wilt, door bijvoorbeeld mee te lopen op de verschillende afdelingen of bepaalde vraagstukken voor te leggen. Hierdoor kan je onderzoeken waar jouw passie ligt.

Open sollicitatie

Beginnen je handen te kriebelen bij de gedachte om bij ons aan de slag te gaan, maar zit er geen passende vacature voor je bij? Geen paniek! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw talent en erg benieuwd naar jouw motivatie en skills. Laat via onderstaande knop weten wat jij in huis hebt!

Ik wil solliciteren

Heb je vragen over een openstaande vacature of wil je meer weten over Eshgro? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 06 43 54 09 31 of stuur een mail naar werkenbij@eshgro.nl. Ik help je graag!

Elke van den Hoven, HR Officer bij Eshgro

Smarter Workplace voor transportbedrijven