Werken bij Eshgro

Gedreven en klantgericht aan de slag bij Eshgro

DevOps, Microsoft Azure, Smarter 365, devices, in de cloud, SaaS, identiteitsbeheer, hybrid; een greep uit benamingen en termen die bij Eshgro gesneden koek zijn. Maar wie denkt dat onze dienstverlening om technologie draait, heeft het mis. Toegevoegde waarde bieden door met organisaties mee te denken over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie, dat is wat ons drijft. Jou ook?

Natuurlijk voel jij je thuis in de wereld van technologie. Maar net als je collega’s bij Eshgro stel je de klantbehoeften en -wensen centraal. Dat de organisaties die het beste kunnen veranderen de winnaars van morgen zijn, daarin geloof jij. Vanuit jouw rol help jij ze bij hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek via de cloud, op basis van Microsoft technologie. En dat op een meetbaar snelle, eenvoudige en veilige wijze.

Direct naar de vacatures

Onze kernwaarden

Ambitie, innovativiteit, leergierigheid, samenwerking en plezier: dat zijn de kernwaarden die Eshgro omschrijven. We zijn een laagdrempelige organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng. Je kunt bij iedereen terecht, wanneer je vragen hebt of koffie 😉

 • Ambitieus

  Eshgro is ambitieus en gedreven. Wij willen onze klanten meer bieden dan wordt verwacht. Dat doen we door initiatief te nemen, daadkrachtig te zijn en samen naar oplossingen te zoeken. Mét elkaar bereiken we het succes.

 • Innovatief

  Hoe kan het morgen beter en slimmer? Dat is waar Eshgro voortdurend naar op zoek is. Met feedback vanuit de markt blijven we onze technologie en onszelf continu ontwikkelen. We zijn vooruitstrevend en geloven in kleuren buiten de lijntjes. Zo kunnen we realiseren wat anderen denken dat niet mogelijk is.

 • Leergierig

  Verbetering maakt groei mogelijk, zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als de organisatie. Bij Eshgro vinden we leren ontzettend belangrijk en hebben we een growth mindset. De wil om te leren van onze klanten, leveranciers, vakgenoten, concurrenten, andere sectoren en onze fouten, brengt ons nieuwe inzichten.

 • Samenwerken

  Door samenwerking zijn we gekomen waar we nu zijn. Teamwork zorgt ervoor dat we ook in de toekomst vooruitkomen. Of je nu technisch, commercieel of administratief bent, we hebben hetzelfde doel voor ogen: onze klanten een unieke service en dienstverlening geven. Bij Eshgro leren we van elkaar en doen we wat nodig is: samen, als een team.

 • Plezier

  Bij Eshgro zijn we enthousiast, collegiaal en nuchter ingesteld. Plezier in je werk vinden we belangrijk. Je kunt bij iedereen terecht en er is altijd tijd voor een moment van ontspanning in de vorm van een potje tafelvoetbal of pool. Is er iets te vieren? Dan mogen de Brabantse worstenbroodjes en Gelderse broodjes kroket bij ons niet ontbreken.

"De keuze voor Eshgro was voor mij vanzelfsprekend. Het sluit volledig aan bij mijn wensen en de collega’s staan altijd klaar voor je, ook voor niet-werkgerelateerde vragen. Er wordt altijd hard gewerkt, maar dat merk je niet in deze prettige omgeving."

Mike Robben, Customer Service Engineer bij Eshgro

Klanten van Eshgro

Eshgro werkt samen met ruim 200 klanten in de meest uiteenlopende branches: van financiële en zakelijke dienstverlening, leisure, retail en groothandels tot de zorg, transport en industrie. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Wie weet ga jij als nieuwe Eshgro-medewerker binnenkort wel aan de slag voor een van deze mooie klanten 😎.


Openstaande vacatures

Wij zoeken zowel in Arnhem als Boxmeer enthousiaste collega’s die ons team komen versterken! Ben of ken jij iemand die wil werken bij een laagdrempelige organisatie waar je bij iedereen terecht kunt, wanneer je vragen hebt of koffie 😉? Klik dan snel verder op een van onderstaande vacatures of neem contact op met Pleun Stappers via werkenbij@eshgro.nl of tel. 026 33 97 968.

Heb je vragen over een openstaande vacature of wil je meer weten over Eshgro? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 026 33 97 968 of stuur een mail naar werkenbij@eshgro.nl. Ik help je graag!

Pleun Stappers, HR-manager bij Eshgro

Smarter Workplace voor transportbedrijven