Eshgro Cloud Service Provider

De winnaars van morgen

Winnaars van morgen

Organisaties die het beste kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Of het nu gaat om robotica, biotechnologie, nanotechnologie, quantum mechanica, kunstmatige intelligentie of informatie- en communicatietechnologie, er is één duidelijke trend. De ontwikkelingen volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Die exponentiële groei van veranderingen raakt elke markt en uiteindelijk ook direct of indirect elke organisatie en elk individu.

Cloud als drijvende kracht

Op het gebied van informatietechnologie is de cloud één van de grote drijvende krachten achter veel veranderingen. Informatietechnologie gaat niet langer primair over efficiency. Met de komst van de cloud is de zogenaamde digitale transformatie ingezet. Informatietechnologie is nu een wezenlijk onderdeel aan het worden van elke dienst of product. Van online werken tot online winkelen, van slimme thermostaat tot zelfsturende auto’s, de cloud maakt het mogelijk.

Een schat aan gegevens

Deze digitalisering van diensten en producten heeft consequenties voor zowel producenten als gebruikers. Toepassingen genereren namelijk informatie over hun gebruikers en de manier waarop ermee wordt gewerkt. Of het nu gaat om een digitale werkplek, een financiële- of productietoepassing in de cloud, een magazijnrobot of een online verzekeringspolis, het levert een schat aan gegevens op. Met de juiste informatie kunnen de makers hun digitale producten en diensten continu verbeteren. Daar staat tegenover dat gebruikers met de juiste informatie meer gemak ervaren en productiever zijn. Deze grote hoeveelheid gegevens bevat echter ook persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Als verwerker moet je hier verantwoord en veilig mee omgaan.

De winnaars van morgen

Organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging. Om te kunnen ontwikkelen en misschien zelfs wel te kunnen voortbestaan, moeten organisaties daarom over drie belangrijke competenties beschikken:

  1. Snel kunnen implementeren van nieuwe toepassingen voor medewerkers en klanten;
  2. Inzicht verkrijgen in het gebruik van toepassingen door complexe informatie eenvoudig en meetbaar te maken, zodat je kunt bijsturen en verbeteren;
  3. Aantoonbaar veilig weten om te gaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van je medewerkers en klanten.

Modern Workplace

Op het gebied van nieuwe toepassingen implementeren wordt al snel gesproken over de ‘Modern Workplace’. Veel organisaties zijn hier al mee bezig. Maar hoe geef je jouw medewerkers snel de beschikking over een moderne werkplek zoals Microsoft365? Hoe help je hen met de adoptie en het gebruik van nieuwe manieren van samenwerken in Office365 en Teams? Hoe breng je huidige bedrijfstoepassingen en klantinformatie veilig samen in een hybride cloudoplossing? En minstens zo belangrijk: hoe blijven jij en je medewerkers zich vervolgens continu ontwikkelen?

Wij geloven dat je meer dan alleen een moderne werkplek of cloudtoepassing nodig hebt om je te kunnen blijven ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie. Om maximaal rendement te behalen, heb je een oplossing nodig die is toegespitst op jouw rol, jouw organisatie en jouw branche. Een oplossing die je inzicht geeft in het gebruik en resultaat van al die toepassingen. Een oplossing die je veiligheid biedt, toegespitst op jouw vakgebied.

Sneller, eenvoudiger en veiliger

Met slimme software kun je meer resultaten behalen. Daarom bouwt Eshgro oplossingen die jou en je organisatie sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud. Dat biedt je de volgende voordelen, zodat jij meetbaar het verschil maakt:

  • Eenvoudige identificatie en authenticatie inclusief single sign-on, specifiek voor jouw organisatie en jouw toepassingen;
  • Complexe kosten op het gebied van infrastructuur, licenties, gebruik, support en beheer worden automatisch verzameld en vertaald naar begrijpelijke en functionele bouwblokken;
  • De mogelijkheid om de digitale producten van jouw organisatie te ontsluiten, beheren en verkopen;
  • Rapportages die je inzicht geven in de kosten of het rendement van je IT per medewerker, toepassing, productie-eenheid of transactie.
  • Zekerheid over veiligheid en compliance specifiek voor jouw organisatie, dankzij continue monitoring, certificeringen en toetsingen door onafhankelijke auditors.

Benieuwd hoe onze oplossingen jouw organisatie meetbaar productiever, flexibeler, competitiever en rendabeler maken? Neem dan contact op. Onze experts helpen je graag bij jouw digitale transformatie, zodat jij de winnaar van morgen bent.

Neem contact op

 

Verken de wereld van IT

Ga naar de inhoud