Eshgro Cloud Service Provider

Microsoft Copilot

Versterk je team met Microsoft Copilot: AI-gedreven assistentie voor al je Office-apps

De voordelen van Microsoft Copilot

Hoe wordt Microsoft Copilot geïmplementeerd?

Inmiddels bieden we > 2.000 van de meest gebruikte applicaties aan als standaard Local device applications (Chrome, Acrobat reader, Edge, exact, AFAS, notepad, VLC player, Foxit reader, etc.). Via Smarter 365 kunnen de applicaties gemakkelijk uitgerold worden bij de medewerkers waar het van toepassing is. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen ‘standaard’ en ‘maatwerk’ applicaties. De prijs voor standaard applicaties is per maand, per applicatie en per werkplek. De prijs van maatwerk applicaties is afhankelijk van licentie- en beheerkosten en zal worden bepaald na overleg met één van onze specialisten.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor Microsoft Copilot door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Na ontvangst van je aanvraag nemen we contact met je op om de implementatie van Microsoft Copilot te bespreken. We beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat de implementatie aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Na akkoord gaan we direct van start.

Eshgro - voorbereiding

Onze Microsoft specialisten zullen de implementatie van Copilot in jouw Microsoft 365-omgeving verzorgen. Dit proces omvat het instellen en configureren van Copilot om naadloos samen te werken met jouw bestaande Office-apps en wordt binnen ongeveer twee dagen voltooid.

Eshgro - bespreken

Na de implementatie is Eshgro beschikbaar voor verdere ondersteuning en optimalisatie. We helpen je graag bij het maximaliseren van de effectiviteit van Copilot en het aanpassen van de instellingen om perfect aan te sluiten bij jouw unieke werkwijze en behoeften.

Veelgestelde vragen over Microsoft Copilot

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot is een AI-gedreven assistent ontwikkeld door Microsoft om de productiviteit in de werkplek te verhogen. Het integreert met Microsoft Office-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, en Outlook, en helpt gebruikers bij het automatiseren van taken, genereren van content, en efficiënter werken door middel van geavanceerde AI-technologie.

Ja, Microsoft Copilot is beschikbaar in Nederland als onderdeel van bepaalde Microsoft 365-abonnementen. Het kan afhankelijk zijn van specifieke licentievoorwaarden en beschikbaarheid binnen jouw organisatie. Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie.

De kosten van Microsoft Copilot kunnen variëren afhankelijk van je bestaande Microsoft 365-abonnement en de specifieke licentievoorwaarden. Microsoft Copilot is mogelijk vanaf een laag maandtarief per werkplek. Voor gedetailleerde prijsinformatie neem contact met ons op.

Microsoft Copilot werkt door middel van AI en machine learning om gebruikers te ondersteunen in hun dagelijkse taken. Het kan communiceren met de gebruiker via natuurlijke taal, taken automatiseren, content genereren en analyseren, en real-time assistentie bieden bij het gebruik van Office-applicaties.

Hoewel zowel Microsoft Copilot als ChatGPT op AI gebaseerde assistenten zijn, is het belangrijkste verschil dat Microsoft Copilot specifiek is ontworpen om te integreren met en te werken binnen het Microsoft 365-ecosysteem. Het biedt gespecialiseerde functies en integraties voor Microsoft Office-applicaties. ChatGPT daarentegen is een algemene AI-gesprekspartner die breder inzetbaar is voor verschillende doeleinden, maar niet specifiek is geoptimaliseerd voor Microsoft Office-applicaties.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud