Eshgro Cloud Service Provider

ICT voor groothandels

Alle applicaties, snel en eenvoudig. Veilig naar de cloud.

Gespecialiseerde ICT-oplossingen voor accountants

De groothandelssector is het kloppend hart van de supply chain, waar efficiëntie, nauwkeurigheid en snelheid essentieel zijn voor succes. Eshgro begrijpt de uitdagingen waar groothandels mee te maken hebben – van voorraadbeheer en logistieke optimalisatie tot klantrelatiebeheer en data-analyse. Onze geavanceerde ICT-oplossingen zijn specifiek ontworpen om aan deze eisen te voldoen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Met onze op cloud gebaseerde platforms kan je groothandel sneller reageren op marktveranderingen, de voorraadniveaus nauwkeurig beheren en een superieure klantenservice bieden. Wij zorgen ervoor dat je gegevens veilig en geordend zijn en dat je bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aansluiten.

Ontdek hoe Eshgro’s ICT-oplossingen jouw groothandel kunnen transformeren door digitale innovatie die leidt tot verhoogde productiviteit, verminderde kosten en een sterkere marktpositie. Met Eshgro ben je klaar om de uitdagingen van vandaag aan te gaan en de kansen van morgen te grijpen.

Sneller

Eenvoudiger

Veiliger

“Het IT-landschap verandert continu en Eshgro helpt ons die veranderingen te kunnen implementeren.”

ICT groothandel referentie joan eosta
Joan Duffhues
IT-manager bij Eosta

ICT voor groothandels: Van big data naar smart data

Als groothandel verzamel en beheer je steeds meer data. Je hebt niet alleen je klantendatabase, maar ook gegevens over alle producten die jouw klanten bij je afnemen. Met die enorme hoeveelheid data ben je in staat om door slimme software de transitie te maken van big data naar smart data.

Dankzij smart data neem je op basis van datagedreven analyses strategische beslissingen en geef je beter advies aan je klanten. Of wat dacht je van procesautomatisering waar je concurrentievoordeel uit kunt halen?

Integreer jouw WMS (Warehouse Management Systeem) met het ERP en bestellingen komen automatisch binnen, voorraden worden gecorrigeerd en eventueel bijbesteld en bestellingen worden zo automatisch het orderproces ingestuurd. Snel, efficiënt en zonder menselijke tussenkomst. Een trend die we ook in de magazijnen terugzien.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud