Eshgro Cloud Service Provider

Kwaliteit management systeem

Beheers en verbeter de kwaliteit van jouw bedrijfsprocessen

Voordelen van een Kwaliteit management systeem

Hoe wordt het Kwaliteit management systeem geïmplementeerd?

Implementeren van ons Kwaliteit Management Systeem (KMS) in jouw organisatie is een gestructureerd en efficiënt proces, speciaal ontworpen om te integreren met jouw Microsoft 365 omgeving. Met aanpasbare opties om aan de unieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen, zorgen we voor een soepele en effectieve uitrol van het systeem. Hier volgen de stappen die we nemen om het KMS succesvol in te voeren in jouw organisatie.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Wij voeren een uitgebreide intake uit, inclusief een dag bij jou op locatie, gevolgd door planning en voorbereiding om een gedetailleerd projectplan op te stellen.

Eshgro - voorbereiding

De technische implementatie van het KMS wordt uitgevoerd, waarbij ons team nauw samenwerkt met jouw IT-afdeling om een naadloze integratie te garanderen.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie evalueren we het systeem samen met jouw team en bieden we ondersteuning voor eventuele aanpassingen of verdere training om te zorgen dat het KMS volledig aan jullie behoeften voldoet.

Veelgestelde vragen over kwaliteit management systemen

Wat is een kwaliteit management systeem?

Een Kwaliteit Management Systeem (KMS) is een set van processen, procedures en praktijken die worden gebruikt om de kwaliteit van producten, diensten en processen binnen een organisatie te waarborgen en te verbeteren. Het doel van een KMS is om consistentie te garanderen, efficiëntie te verbeteren en te voldoen aan klant- en regelgevende vereisten.

Een typisch kwaliteitssysteem bevat componenten zoals kwaliteitsbeleid, kwaliteitsdoelstellingen, documentbeheer, procesbeschrijvingen, kwaliteitsaudits, corrigerende en preventieve acties, en continue verbeteringsprocessen. Het kan ook specifieke tools en technieken bevatten voor kwaliteitscontrole en -borging, afhankelijk van de eisen van de organisatie en de industrie waarin ze actief zijn.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud