Eshgro Cloud Service Provider

ICT voor de maakindustrie

Alle applicaties, machines en documenten laten samenwerken. Veilig in de cloud.

Gespecialiseerde ICT-oplossingen voor de maakindustrie

In de maakindustrie, waar productie en precisie samenkomen, is de inzet van slimme ICT-oplossingen niet meer weg te denken. Eshgro erkent de unieke uitdagingen van de maakindustrie – van productiebeheer tot supply chain optimalisatie en van kwaliteitscontrole tot klantenbinding. Onze geavanceerde ICT-oplossingen zijn afgestemd op het versterken van deze kernactiviteiten en het ondersteunen van de digitale transformatie binnen je organisatie.

Wij leveren op maat gemaakte cloudgebaseerde systemen die een naadloze productiecyclus bevorderen, gegevensanalyse verscherpen en de operationele flexibiliteit verhogen. Met onze oplossingen kan je fabriek genieten van verbeterde gegevensstroom, geautomatiseerde processen en geoptimaliseerde klantinteracties.

Ontdek hoe Eshgro’s ICT-oplossingen je maakbedrijf kunnen uitrusten met de tools om productie-efficiëntie te verhogen, kosten te reduceren en innovatie te stimuleren. Neem vandaag nog de stap naar een slimmere productie en sterkere marktpositie met Eshgro.

Sneller

Eenvoudiger

Veiliger

“Een oplossing die ons, toonaangevende en wereldwijd opererende speler in de paddenstoelenbranche, helpt in de toekomst te blijven groeien”

ICT maakindustrie referentie Marc Aerts
Marc Aerts
IT Manager bij CNC

ICT voor de maakindustrie: Flexibel op- en afschalen

Binnen Industry 4.0 zijn alle onderdelen van een fabriek draadloos aangesloten op een netwerk (IoT Factory of the Future). Machines vertellen hieraan hoeveel ze maken, wat hun status is en welke onderdelen er gaan slijten. Ook de producten praten met het systeem. Via sensoren geven ze door waar ze zijn en of ze in goede staat verkeren. Bovendien kan van buitenaf aan de fabriek verteld worden hoeveel er geproduceerd moet worden, waarna de machines zich automatisch aanpassen. Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een slimme online werkplek. In deze omgeving vind jij al jouw vertrouwde applicaties, documenten en productiemiddelen terug. Jouw digitale werkplek, op maat voor jouw bedrijf.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud