Eshgro Cloud Service Provider

Office 365 back-up

Bescherm je bedrijfsdata en wees voorbereid op elk scenario.

De voordelen van een Office 365 back-up

Hoe wordt het geïmplementeerd?

Het veiligstellen van jouw bedrijfsdata in Office 365 is cruciaal. Met onze back-up service zorg je ervoor dat jouw data altijd beveiligd en herstelbaar is.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor Office 365 back-up door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Een specialist neemt vrijblijvend contact met je op om de implementatie te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Na jouw akkoord gaan wij direct voor je aan de slag.

Eshgro - voorbereiding

We richten de Office 365 back-up voor jouw organisatie in. De inrichting van de back-up en het uitvoeren van verschillende checks neemt ongeveer twee uur in beslag. Zo kan jouw bedrijf zich bezig houden met waar jullie goed in zijn en is jouw data veilig in een back-up opgeslagen.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie monitort Eshgro dagelijks de omgeving en werking hiervan. Ook staan we klaar voor ondersteuning of vragen.

Veelgestelde vragen over de Office 365 back-up

Waarom een backup van Office 365?

Hoewel Office 365 diverse ingebouwde beveiligings- en herstelfuncties biedt, beschermt het niet volledig tegen data verlies door menselijke fouten, kwaadaardige acties, of technische problemen. Met een Office 365 back-up zorg je ervoor dat je kritieke data altijd herstelbaar is, ongeacht de oorzaak van het verlies.

Office 365 back-up van Eshgro zorgt voor een dagelijkse, volledig geautomatiseerde back-up van je complete Office omgeving. Dit betekent dat je data elke dag wordt veiliggesteld, waardoor je altijd toegang hebt tot de meest recente versies van je documenten en bestanden.

De back-up is volledig geautomatiseerd. CloudAlly slaat deze data op een Amazon S3 Secure Storage binnen Europa op

Met onze Office 365 back-up dienst geniet je van onbeperkte retentie en opslag zolang de dienst loopt. Dit houdt in dat je back-ups bewaard blijven en toegankelijk zijn voor herstel vanaf elk punt in de geschiedenis, zo lang je abonnement actief is. Dit biedt maximale flexibiliteit en zekerheid dat je data altijd beschikbaar is wanneer je het nodig hebt.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud