Eshgro Cloud Service Provider

Collaboration solution - Governance

Stroomlijn je Teams- en SharePoint-omgeving met effectieve Governance

De voordelen van Collaboration solution - Governance

Implementatie van de Collaboration solution - Governance

De implementatie van Collaboration solution – Governance is snel te realiseren. In totaal zijn we met het hele programma 16 uur bezig. Na het ondertekenen van deze offerte zullen we in samenspraak de tijdslijnen afstemmen.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor de Collaboration solution – Governance door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Na ontvangst van je aanvraag nemen we vrijblijvend contact met je op om de implementatie te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. We bespreken jullie specifieke behoeften en doelstellingen voor de Governance-oplossing. Na akkoord kunnen we direct beginnen met de voorbereidingen.

Eshgro - voorbereiding

Wij voeren de basisinrichting van de Governance-oplossing in jullie Microsoft Teams en SharePoint-omgeving uit. Dit omvat het invullen van sjablonen gebaseerd op jullie input, het opstellen van afspraken en het inrichten van de omgeving volgens de vastgestelde richtlijnen.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie blijft Eshgro beschikbaar voor ondersteuning bij vragen of voor verdere optimalisatie van de ingestelde Governance-structuur. Wij staan klaar om aanpassingen te maken op basis van feedback of veranderende organisatiebehoeften.

Veelgestelde vragen over Collaboration solutions - Governance

Wat is Collaboration solution - Governance precies?

Collaboration solution – Governance is een gestructureerde aanpak voor het beheer van Microsoft Teams en SharePoint-omgevingen binnen jouw organisatie. Het omvat het opstellen van duidelijke richtlijnen en procedures (een Governance-document) voor het gebruik, beheer en toezicht van deze platformen. Dit zorgt ervoor dat jouw omgeving efficiënt, overzichtelijk en beheersbaar blijft, en dat medewerkers veilig en effectief kunnen samenwerken.

Door een heldere Governance-structuur te implementeren, verminder je de complexiteit en het ongestructureerde gebruik van Microsoft Teams en SharePoint. Dit leidt tot efficiënter werkende teams, doordat informatie gemakkelijker te vinden is en samenwerking soepeler verloopt. Het stelt je ook in staat om snel te reageren op veranderende behoeften en zorgt voor een veilige omgeving waarin regels en toegangsrechten duidelijk zijn gedefinieerd.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud