Eshgro Cloud Service Provider

Adoptie & Continuous improvement - Board

Versnel de acceptatie van je moderne werkplek

Voordelen van Adoptie & Continuous improvement - Board

Hoe ga je van start met het Adoptie & Continuous improvement - Board programma?

Om een soepele overgang naar de moderne werkplek te garanderen, volgt het Adoptie & Continuous Improvement – Board programma van Eshgro een gestructureerd en doeltreffend proces. Van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke implementatie en daaropvolgende ondersteuning, elk stadium van het programma is zorgvuldig ontworpen om jouw organisatie te begeleiden naar een effectievere en efficiëntere manier van werken met Microsoft 365.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor het Adoptie & Continuous Improvement – Board programma door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Na ontvangst van je aanvraag nemen we vrijblijvend contact met je op om de specifieke behoeften van jouw organisatie te bespreken en een plan op te stellen voor de adoptie en doorlopende verbetering. Dit overleg stelt ons in staat om de training en ondersteuning optimaal af te stemmen op jouw werkomgeving.

Eshgro - voorbereiding

We starten met het identificeren van de key-users en het plannen van de awareness- en discover sessies. Deze sessies, uitgevoerd door onze ervaren consultants, zijn bedoeld om de key-users volledig voor te bereiden op de nieuwe werkplek en de technologische mogelijkheden ervan. Daarna trainen we zowel de key-users als de technisch beheerder(s), wat essentieel is voor de effectieve implementatie van de moderne werkplek.

Eshgro - Resultaten

Na de succesvolle implementatie van het programma blijft Eshgro beschikbaar voor aanvullende ondersteuning en optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat de adoptie van de moderne werkplek voortdurend wordt verbeterd en dat eventuele nieuwe behoeften of vragen efficiënt worden aangepakt.

Veelgestelde vragen over Adoptie & Continuous improvement

Wat houdt het Adoptie & Continuous Improvement - Board programma in?

Het Adoptie & Continuous Improvement – Board programma van Eshgro is een uitgebreid trainings- en adoptieprogramma gericht op het effectief gebruiken van Microsoft 365 binnen jouw organisatie. Het begint met het identificeren van key-users en het plannen van awareness en discover sessies. Deze sessies zijn bedoeld om de mogelijkheden van Microsoft 365 te verkennen en hoe deze kunnen worden toegepast binnen jouw specifieke werkomgeving. Het programma sluit af met gerichte trainingen voor key-users en technisch beheerders, waardoor zij de nieuwe tools en functies optimaal kunnen benutten.

Door deel te nemen aan het Adoptie & Continuous Improvement – Board programma, zorg je ervoor dat je medewerkers de nieuwe technologieën van Microsoft 365 begrijpen en effectief kunnen inzetten. Dit leidt tot een hogere productiviteit, betere communicatie en efficiëntere workflows binnen je organisatie. Bovendien helpt het programma bij het creëren van een brede acceptatie onder de medewerkers, wat essentieel is voor een succesvolle digitale transformatie.

Het Adoptie & Continuous Improvement – Board programma is vooral nuttig voor key-users en technisch beheerders binnen je organisatie. Key-users zijn medewerkers die een actieve rol spelen in het gebruik en beheer van Microsoft 365 binnen hun afdelingen. Technisch beheerders zijn verantwoordelijk voor het technisch beheer van de IT-infrastructuur. Door deze personen te trainen, zorg je ervoor dat de kennis over Microsoft 365 efficiënt wordt verspreid en toegepast binnen de gehele organisatie.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud