Eshgro Cloud Service Provider

Lansigt naar een toekomstbestendig platform

Voordelen van Eshgro's ICT-oplossingen voor Lansigt

“Wij willen samen groei en ontwikkeling aanjagen met onze klanten. Dankzij de Smarter Workplace die Eshgro voor ons heeft neergezet, zijn we hier met een innovatieve IT omgeving nog beter toe in staat.”

Lansigt referentie Machiel Roos
Machiel Roos
Partner Lansigt

De oplossing en het resultaat

Door te kiezen voor de Smarter Workplace van Eshgro heeft Lansigt afscheid kunnen nemen van hun on-premise servers en is het kantoor overgestapt naar de cloud. De medewerkers hebben toegang tot een moderne werkplek in de Azure-cloud, en ook de helpdesk en het technisch beheer is volledig uit handen gegeven.

Belangrijke doelstellingen voor Lansigt waren beveiliging, optimale performance en een moderne werkplek die ook kon omgaan met hun legacy-applicaties. De Smarter Workplace van Eshgro is toekomstbestendig, schaalbaar, flexibel en geeft Lansigt de zekerheid dat hun IT-processen voldoen aan alle security- en compliance-eisen binnen de accountancy.

Voor de implementatiefase vond een strategiesessie plaats, inclusief een roadmap van de reis naar de cloud, en voor de feitelijke migratie van start ging, heeft Eshgro een proof-of-concept uitgevoerd. Zo kon Lansigt ervaren dat er daadwerkelijk aan de doelstellingen werd voldaan. Tijdens de migratie kregen alle gebruikers een beheerde laptop.

Lansigt referentie Machiel Roos
Machiel Roos
Partner Lansigt

“De samenwerking met Eshgro verliep vanaf dag één heel prettig. Al tijdens het allereerste gesprek hadden we een goed gevoel. De mensen van Eshgro weten hoe technologie zich ontwikkelt en wat je als bedrijf nodig hebt. Zij begrijpen dat wij ons willen focussen op waar we goed in zijn: ondernemers inspireren in elke fase van het ondernemerschap de juiste afwegingen te maken beslissingen te nemen. De strategiesessie en de proof-of-concept hebben zeker bijgedragen aan ons goede gevoel. Wat ons ook opviel was de positiviteit van de Eshgro-medewerkers. Kennis en positiviteit, een gouden combinatie wat ons betreft!”

Een moderne cloud-werkplek met alles erop en eraan

Niet alleen de consument verwacht steeds meer van bedrijven, medewerkers ook. Mede door het Nieuwe Werken willen medewerkers graag altijd en overal veilig op hun werkomgeving kunnen inloggen. Snel reageren én voldoen aan alle verwachtingen vereist een slimme aanpak. Ontdek wat de Smarter Workplace voor je bedrijf kan betekenen en welke vorm het beste bij jou en je organisatie past.

Gerelateerd

Ga naar de inhoud