Eshgro Cloud Service Provider

Adoptie & Continuous improvement - User

Maximaliseer de efficiëntie van je team met ons gerichte adoptie- en trainingsprogramma voor Microsoft 365

Voordelen van Adoptie & Continuous improvement - User

Hoe ga je van start met het Adoptie & Continuous improvement - User programma?

Om een succesvolle adoptie van Microsoft 365 binnen jouw organisatie te waarborgen, hanteert het Adoptie & Continuous Improvement – User programma van Eshgro een gestructureerd en doelgericht proces. Dit proces zorgt ervoor dat je medewerkers niet alleen vertrouwd raken met de nieuwe tools, maar ze ook efficiënt en effectief kunnen gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor het Adoptie & Continuous Improvement – User programma door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij vrijblijvend contact op om de specifieke behoeften van jouw organisatie te bespreken. We stellen een gedetailleerd plan op voor de adoptie en training, gericht op het optimaal benutten van Microsoft 365.

Eshgro - voorbereiding

We starten met ‘floorwalking’ om inzicht te krijgen in het huidige adoptieniveau en om vragen van medewerkers te beantwoorden. Vervolgens organiseren we trainingssessies op locatie in groepen van maximaal 20 medewerkers. Deze sessies zijn gericht op het praktisch gebruik van de nieuwe werkplek. Tot slot voeren we herhaaltrainingen uit via Microsoft Teams om de opgedane kennis te versterken.

Eshgro - Resultaten

Na de trainingssessies blijft Eshgro beschikbaar voor aanvullende ondersteuning en optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat de adoptie van de moderne werkplek effectief is en dat eventuele nieuwe behoeften of vragen efficiënt worden aangepakt.

Veelgestelde vragen over Adoptie & Continuous improvement

Wat omvat het Adoptie & Continuous Improvement - User programma?

Het Adoptie & Continuous Improvement – User programma van Eshgro richt zich op het trainen en ondersteunen van medewerkers in het gebruik van Microsoft 365 binnen hun werkzaamheden. Het programma omvat ‘floorwalking’, waarbij een specialist op locatie vragen beantwoordt, gevolgd door praktische trainingssessies en herhaaltrainingen. Deze stappen zijn ontworpen om zowel basiskennis als geavanceerde vaardigheden in Microsoft 365 aan te reiken, waardoor medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van hun moderne werkplek.

Door deelname aan het programma krijgen medewerkers grondig inzicht in hoe ze Microsoft 365 effectief kunnen gebruiken voor hun dagelijkse werk. Dit leidt tot een verhoogde efficiëntie, betere samenwerking en een algemene verbetering van de werkprocessen binnen jouw organisatie. Het programma zorgt ook voor een brede acceptatie van de nieuwe tools en technologieën onder alle medewerkers, wat cruciaal is voor een succesvolle digitale transformatie.

Dit programma is ideaal voor alle medewerkers binnen een organisatie die overstapt op Microsoft 365. Het is specifiek waardevol voor diegenen die direct betrokken zijn bij het dagelijks gebruik van Microsoft Teams en SharePoint. Door training en ondersteuning op maat biedt het programma een solide basis voor iedereen, ongeacht hun eerdere ervaring met Microsoft 365, om effectief gebruik te maken van deze nieuwe werkplektools.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud