Eshgro Cloud Service Provider

Euro Caps transformatie naar efficiëntie en automatisering

Voordelen van Eshgro's ICT-oplossingen voor Euro Caps

Eshgro (voorheen Thysia Information Management) adviseerde Euro Caps om Microsoft SharePoint met Nintex te implementeren, om het documentbeheer te centraliseren en bedrijfsprocessen te automatiseren. In twee jaar tijd heeft Euro Caps samen met Eshgro meer dan vijfentwintig Nintex-oplossingen gerealiseerd, waardoor het verzamelen van gegevens is vereenvoudigd en processen in de hele organisatie zijn gestroomlijnd. Het Nintex platform heeft Euro Caps geholpen bij het waarborgen van een hoge kwaliteit voor al haar producten. Zo heeft het bedrijf vier geïntegreerde processen ontwikkeld voor het goedkeuren van nieuwe leveranciers, het creëren van een nieuw basisartikel, het valideren van de combinatie van materialen en het goedkeuren van nieuwe producten.

“De kwaliteit van onze producten moet altijd 100% zijn. Nintex helpt ons ervoor te zorgen dat nieuwe leveranciers en materialen grondig worden geselecteerd en gevalideerd, zodat eventuele wijzigingen geen negatieve invloed hebben op onze kwaliteitsnormen.”

Euro Caps referentie Rick van Dijk
Rick van Dijk
Toepassingsspecialist bij Euro Caps

Het resultaat: Verbeterde efficiëntie

Tegelijkertijd heeft de automatisering van processen met Nintex geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de efficiëntie van de productie van Euro Cap. Twee belangrijke Nintex-oplossingen, Operator Tiles en Operator Portal genaamd, bieden medewerkers op de werkvloer direct toegang tot producthandleidingen en de mogelijkheid om de maalgeschiedenis voor verschillende soorten koffiebonen en palletconfiguraties te bekijken en vast te leggen. Er wordt geen tijd meer verspild aan het zoeken naar informatie en dubbel werk, wat de efficiëntie op de productielijn verbetert.

Er zijn verdere efficiëntieverbeteringen doorgevoerd in backoffice-processen, zoals het HR-proces. Er zijn momenteel zeven op Nintex gebaseerde processen op de HR-afdeling, die alles omvatten, van het aannemen van nieuwe werknemers tot het verlengen van contracten en het beheren van het Facebook-profiel van het bedrijf. Nintex waarschuwt het HR-team automatisch wanneer ze routinetaken moeten uitvoeren, zoals het maken van afspraken met nieuwe medewerkers. ‘Na de introductie van de Nintex-processen schoot de efficiëntie van het HR-team omhoog’, zegt Van Dijk. “Omdat processen in het hele bedrijf efficiënter zijn, hebben we tijd bespaard waardoor we meer dingen kunnen doen, wat tot kostenbesparingen leidt.”

Gerelateerd

Ga naar de inhoud