Eshgro Cloud Service Provider

ICT voor financiële dienstverleners

De nieuwste vormen van Finance. Veilig vanuit de cloud.

Gespecialiseerde ICT-oplossingen voor de financiële sector

In de complexe en streng gereguleerde financiële wereld is het cruciaal om te kunnen vertrouwen op technologie die veiligheid, efficiëntie en compliance garandeert. Eshgro begrijpt de specifieke uitdagingen die financiële dienstverleners ondervinden. Wij bieden daarom robuuste ICT-oplossingen die naadloze integratie van financiële systemen, geavanceerde data-analyse en onberispelijke gegevensbeveiliging mogelijk maken.

Onze cloudoplossingen zijn ontworpen om financiële dienstverleners te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van financiële regelgeving en het verbeteren van klanttransacties en -interacties. Van het vereenvoudigen van compliance rapportages tot het bieden van een solide infrastructuur voor financieel beheer, onze ICT-oplossingen zijn de sleutel tot een efficiënte en toekomstbestendige financiële omgeving.

Laat Eshgro je gids zijn in het digitaliseren van je financiële dienstverlening. Met onze expertise in ICT maak je de overstap naar een digitale werkplek die niet alleen voldoet aan alle hedendaagse eisen, maar ook klaar is voor de innovaties van morgen.

Sneller

Eenvoudiger

Veiliger

“Net als kraanwater of elektriciteit betalen we alleen voor de IT die we verbruiken.”

ICT finance referentie Pedro Verdijck
Pedro Verdijck
Business Partner bij Bol adviseurs

Innovatie met finance in de cloud

Robotic accounting, e-factureren en purchase-to-pay automatisering zijn enkele mooie innovatieve oplossingen die de afgelopen jaren hun intrede maakte binnen de Cloud voor financiële dienstverleners. Deze oplossingen zijn mogelijk door gebruik te maken van de toegenomen rekenkracht vanuit een cloud.

Om processen te optimaliseren, maak je een afweging over welke data je in de Cloud wilt opslaan. Daarnaast bepaal je welke data je met elkaar wil koppelen. Denk hierbij aan het koppelen van informatie tussen overheden, instanties en klanten. Hierdoor automatiseer je direct de processen in de cloud. Eenvoud, gemak en veiligheid.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud