Eshgro Cloud Service Provider

ICT voor gemeenten & overheden

Speel optimaal in op de behoeften van de burger.

Gespecialiseerde ICT-oplossingen voor overheid

In het hart van een goed functionerende overheid staat een robuuste en veilige ICT-infrastructuur. Bij Eshgro begrijpen we dat overheidsinstanties en gemeenten specifieke technologische behoeften en uitdagingen hebben, van het waarborgen van de gegevensbeveiliging tot het faciliteren van toegankelijke en transparante dienstverlening. Onze op maat gemaakte ICT-oplossingen zijn ontwikkeld om deze cruciale vereisten te ondersteunen.

Wij leveren geavanceerde cloudservices die de digitale transformatie van overheidsdiensten stimuleren, terwijl we tegelijkertijd strikte compliance met regelgeving zoals de AVG verzekeren. Onze systemen zijn ontworpen om zowel de efficiëntie van interne processen te verbeteren als de interactie met burgers te vereenvoudigen, waardoor een naadloze communicatie en betere dienstverlening mogelijk wordt.

Ontdek de mogelijkheden die Eshgro biedt om jouw overheidsorganisatie te moderniseren met veilige, schaalbare en kostenefficiënte ICT-oplossingen. Samen werken we aan een toekomst waarin technologie en overheid hand in hand gaan om een sterkere en meer verbonden gemeenschap te creëren.

Sneller

Eenvoudiger

Veiliger

Online werkplek voor overheden en gemeenten

Gemeenten en andere overheden willen graag inspelen op digitalisering, robotisering en kunstmatige of artificiële intelligentie (AI). Denk aan het digitaal aan kunnen vragen van een paspoort of rijbewijs: dit ontlast de gemeente door minder medewerkers in te hoeven plannen, en de burger omdat hij dit op elk moment kan doen. Daarbij is veiligheid natuurlijk van groot belang. Als overheidsinstantie moet je voldoen aan de huidige en toekomstige wet- en regelgeving. De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de AVG, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Wat kost een online werkplek

Wat kost een online werkplek en wat levert het op?

De moderne werkplek gids voor gemeenten en overheden

De moderne werkplek gids voor gemeenten en overheden

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud