Eshgro Cloud Service Provider

Secure cloud printing

Print overal veilig en gemakkelijk met Secure cloud printing

De voordelen van Secure cloud printing

Hoe wordt Secure cloud printing geïmplementeerd?

Om een soepele en effectieve implementatie van Secure Cloud Printing in jouw organisatie te garanderen, volgen we bij Eshgro een gestructureerd proces. Vanaf het moment dat je de aanvraag indient tot het reguliere beheer na implementatie, werken we nauw met je samen om een naadloze integratie van onze printoplossing te verzekeren.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor Secure cloud printing door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Na ontvangst van je aanvraag nemen we vrijblijvend contact met je op om de implementatie te bespreken. We beantwoorden alle vragen en controleren of de huidige printers binnen jouw organisatie compatibel zijn met Secure Cloud Printing. Na akkoord gaan we over tot de implementatie.

Eshgro - voorbereiding

Wij zorgen voor de implementatie van Secure Cloud Printing in jouw IT-omgeving. Dit proces omvat het configureren van de printerinstellingen en het zekerstellen dat alle apparaten correct gekoppeld zijn aan het netwerk. Via Microsoft Intune rollen we de oplossing automatisch uit naar alle relevante apparaten.

Na de succesvolle implementatie zorgt Eshgro voor het reguliere beheer en onderhoud van de Secure Cloud Printing-oplossing. We zorgen dat de koppeling up-to-date en operationeel blijft en dat alle gebruikers toegang hebben tot de dienst. Daarnaast documenteren we de oplossing met actuele beheerdocumentatie en staan we klaar om ondersteuning te bieden bij eventuele vragen of aanpassingen.

Veelgestelde vragen over Secure cloud printing

Wat is Secure Cloud Printing en hoe werkt het?

Secure Cloud Printing is een moderne printoplossing die het mogelijk maakt om documenten veilig te printen vanaf elk apparaat, waar je ook bent. Deze technologie maakt gebruik van cloud-based platforms om printers te verbinden en te beheren, waardoor het niet meer nodig is om lokale printservers te onderhouden. Gebruikers kunnen printopdrachten versturen vanaf hun PC, laptop, of mobiel apparaat, en de opdracht wordt veilig verwerkt en naar de gekozen printer gestuurd.

Secure Cloud Printing biedt meerdere voordelen, zoals kostenbesparing door het elimineren van lokale printservers, verbeterde flexibiliteit en mobiliteit doordat gebruikers vanaf elke locatie kunnen printen, en verhoogde beveiliging door geavanceerde authenticatiemethoden. Dit systeem zorgt ook voor beter beheer van printactiviteiten en kan bijdragen aan duurzaamheidsinitiatieven binnen een organisatie.

Secure Cloud Printing is ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan netwerkprinters. Echter, sommige oudere modellen of specifieke types kunnen beperkte functionaliteit hebben. Tijdens de implementatiefase controleert Eshgro de compatibiliteit van jouw bestaande printers om een soepele overgang te garanderen.

Secure Cloud Printing beschermt je documenten door middel van beveiligde netwerkverbindingen en gebruikersauthenticatie. Dit betekent dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot printfunctionaliteiten, wat de kans op onbevoegde toegang tot gevoelige informatie verkleint.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud